Posibila sentinta in dosarul "Jaf la BT Cluj", abia in 17 ianuarie 2012 VEZI imagini din timpul JAFULUI VIDEO


Infatisarea de marti, 6 decembrie, din dosaul "Jaf la BT Cluj" a fost amanata de Tribunalul Cluj pentru ca nu au venit concluziile masuratorilor efecuate in Germania, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Urmatoarea infatisare a fost stabilita pentru data de 17 ianuarie, cand am putea avea si o sentinta in procesul pe fond.

Prima expertiza a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere a fost efectuata de SRI si preciza ca cei doi suspecti, Andrei Hosu si Bogdan Baciu, au o alta inaltime decat cea a celor doi tineri care apar in imagini. Vezi AICI detalii.

Parchetul a solicitat o alta expertiza, iar de aceasta data masuratorile sunt facute la un laborator din Germania.

 

Jaful de la Banca Transilvania, sucursala de pe strada Izlazului, cartierul Manastur, a fost comis in 13 februarie 2009. In imaginile susprinse de camerele de supraveghere se vad doi tineri mascati, care il imobilizeaza pe paznic cu ajutorul unui pistol cu electrosocuri. Vezi AICI detalii.

 

Unul dintre tineri a intrat in incaperea unde erau tinuti banii si, dupa 66 de secunde, cei doi ies si fug cu suma furata, circa 70 de mii de euro.

 

Jaful a fost filmat cu mai multe camere de supraveghere. Pe prima camera se vede intrarea in banca si imobilizarea paznicului, iar pe a doua casieria si poate fi vazuta angajata Bancii Transilvania, care incearca sa se baricadeze.

 

Unul dintre barbatii mascati a ramas la usa si a supravegheat interiorul bancii, iar cel de-al doilea a fortat usa la casierie, a lovit-o pe casierita, si a luat banii. A treia camera a surprins momentul in care atacatorul a luat banii din ghiseele bancii.

 

Cei doi au reusit sa fuga nestingheriti, iar totul a fost filmat cu a patra camera amplasata in afara bancii.

 

 


Comentarii Facebook