VEZI VIDEO Jaful de la Banca Transilvania Cluj surprins in direct pe camerele de supraveghere!

Primele imagini ale Jafului comis la Banca Transilvania din cartierul clujean Manastur, in 13 februarie 2009, au fost  publicate astazi de FTR.ro.

 

In imagini pot fi vazuti clientii bancii care derulau diverse tranzactii si, la un moment dat, in banca intra doi tineri mascati, care il imobilizeaza pe paznic cu ajutorul unui pistol cu electrosocuri.

 

Unul dintre tineri intra in incaperea unde erau tinuti banii si, dupa 66 de secunde, cei doi ies si fug cu suma furata, circa 70 de mii de euro.

 

Jaful a fost filmat cu mai multe camere de supraveghere.  Pe prima camera se vede intrarea in banca si imobilizarea paznicului, iar pe a doua casieria si poate fi vazuta angajata Bancii Transilvania care incearca sa se baricadeze.

 

Unul dintre barbatii mascati a ramas la usa si a supravegheat interiorul bancii, iar cel de-al doilea a fortat usa la casierie, a lovit-o pe casierita, si a luat banii. A treia camera a surprins momentul in care atacatorul a luat banii din ghiseele bancii.

 

Cei doi au reusit sa fuga nestingheriti, iar totul a fost filmat cu a patra camera amplasata in afara bancii.

 

Video: Foaia Transilvana

 

Cititi si

Imaginile de pe camerele de supraveghere cu jaful de la Banca Transilvania din Cluj au fost prezentate in sala de judecata

Comentarii Facebook