Expertiza SRI: Baciu, unul dintre suspectii jafului de la Banca Transilvania, este mai scund decat cel care apare pe camerele de supraveghere


O expertiza realizata de SRI arata ca Bogdan Baciu, unul dintre suspectii din jaful de la Banca Transilvania, este mai scund cu 6 centimetri decat persoana care apare in imaginile surprinse de camere de supraveghere din banca.

Bogdan Baciu are o inaltime de 1.78 cm, iar potrivit expertizei realizate de SRI, suspectul care apare in imaginile surprinse in timpul jafului, ar avea o inaltime de 1.84 cm inaltime, cu o marja de eroare de cel mult 1,5 cm.

In cazul celuilalt suspect, expertiza SRI a demonstrat ca suspectul din imagini are inaltimea de 1.74 cm, iar in realitate Andrei Hosu are 1.72 cm, asadar se incadreaza in marja de eroare. In cazul ultimului, expertii Serviciului Roman de Informatii au decis ca ar putea sa fie unul dintre atacatorii care au patruns in Banca Transilvania in 13 februarie 2009.

Pe baza acestei expertize, avocatul celor doi va cere astazi eliberarea lui Bogdan Baciu, pe motiv ca nu el este persoana care apare in imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Bancii Transilvania.

Comentarii Facebook