Parking-ul de pe Negoiu de 400 de locuri, finalizat în 2013 VIDEO

 

Primarul Clujului a fost prezent joi şi la parking-ul de pe Negoiu, acolo unde lucrările sunt programate a fi gata pentru anul 2013.


După ce a avut loc inaugurerea parking-ului de pe strada Mehedinţi, Emil Boc a mers pe strada Negoiu, acolo unde parking-ul este încă în faza de licitaţie.

"Mergem mai departe în Mănăştur să punem în practică un alt parking. E vorba despre cel de la Negoiu, cu o capacitate de circa 400 de locuri de parcare. În acest moment de aflăm în fază de evaluare a licitaţiei pentru proiectare şi execuţie a parking-ului respectiv, urmând ca anul viitor să fie construit şi dat în folosinţă oamenilor din Mănăştur.

 

Parking-ul de pe Mehedinţi a fost inaugurat. Vezi cât costă abonamentul FOTO VIDEO

 

Aceasta este încă o modalitate prin care încercăm să le dăm oamenilor cât mai multe locuri de parcare într-un oraş încă aglomerat, mai ales în cartierele mari cum sunt Mănăştur, Mărăşti Grigorescu şi Gheorgheni.

Politica noastră de parking-uri se va duce şi spre zona centrală spre Avram Iancu, Kogalniceanu, spre cimitirul central sau parking-ul din Hasdeu, în colaborare cu UBB", a spus Emil Boc. 

Comentarii Facebook