Mesajul organizatorilor ”Kings on Ice”, după scandalul de la Cluj: Vina exclusivă este a firmei de producție a patinoarului - VIDEO


Reprezentanții companiei Spotlights, organizatorii spectacolului Kings on Ice Cluj-Napoca, au transmis un mesaj prin care își cer scuze pentru disconfortul creat participanților la eveniment din cauza amânării acestuia.

Organizatorii susțin că vina exclusivă pentru aceste neînțelegeri o poartă firma de producție a patinoarului, care nu a reușit să realizeze în timp util suprafața de gheață.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat la eveniment toate aceste neplăceri, au survenit exclusiv din vina firmei de producție a patinoarului.

Show-ul Kings On Ice a fost amânat pe duminică, ora 9:30, din cauza întârzierii realizării patinoarului de către firma de producție din Ungaria. Aceasta a realizat de mai multe ori suprafața de gheață pentru evenimentul Kings On Ice; argumentul pentru care s-a și optat la o colaborare cu aceștia.

Neprofesionalismul acestei firme, a afectat munca din spatele evenimentului, începută de peste un an, de catre echipa noastra.In calitate de organizatori, am oferit suport logistic, curent, utilaje, apă curentă, personal în plus pentru a ajuta la realizarea patinoarului și până sâmbătă la ora 18:00, firma de producție ne-a indus în eroare, garantându-ne că patinoarul va fi la standardele cerute de artiști și agreate contractual.

Show-ul nu a suferit nicio modificare, durata programului s-a datorat excluderii pauzelor programate inițial dintre momentele artistice, având în vedere că tot în aceeași zi, avea loc și la Budapesta Kings On Ice.

Niciun patinator nu s-a accidentat, mulți dintre ei au participat și duminică seara în Budapesta, mai puțin Maria Acevedo si Alfonso Campa, cu momentul de acrobatii aerian și Vanessa James și Morgan Cipres, artiști special veniți doar pentru Kings On Ice din Cluj-Napoca.  Pentru a confirma toate cele de mai sus, atașat puteți urmări video-ul din partea artiștilor.

În calitate de organizator vom face din resurse proprii refundul biletelor, ulterior indreptandu-ne cu toate pârghiile legale posibile către firma de producție a patinoarului din Ungaria”, transmit reprezentanții Spotlights, organizatorii evenimentului.

După cum s-a specificat deja si pe site și paginile de facebook , pentru refund, cei care nu au participat la spectacolul Kings on Ice, 08.12.2019, ora 9:30  trebuie să trimită e-mail la adresa contact@entertix.ro cu următoarele informații:

Numărul de comandă, în cazul în care coletul a fost achiziționat și plătit prin card să specifice dacă refund-ul să fie realizat pe același card, în caz contrar să ofere informații de cont necesare procesării refund-ului.

În cazul persoanelor care au achiziționat bilete și nu au fost plătite cu cardul, să trimită pe lângă numărul de comandă și datele de cont necesare (cont iban, nume titular cont).

Cererile vor fi procesate de către firmele de ticketing în ordinea venirii lor. Pentru că trebuie verificată fiecare solicitare în parte și fiecare  bilet dacă  a fost sau nu  utilizat în cadrul evenimentului de duminică, se estimează o perioadă de 10 zile lucrătoare pentru procesarea tuturor cererilor. Se fac toate eforturile pentru ca contravaloarea acestor biletelor menționate să fie returnată în cel mai scurt timp posibil! 

De asemenea, Edvin Marton a transmis un mesaj video pentru spectatorii de la Cluj:

Comentarii Facebook