Meciul Steaua - TSKA Sofia a dat peste cap circulatia din centrul Clujului - VIDEO

Inchiderea mai multor strazi din zona stadionului "Dr. Constantin Radulescu" a incurcat circulatia in zona centrala a orasului.

 

Mai multe filtre de politisti au fost amplasate pe strazile care duc spre stadionul din Gruia. Nicio masina nu a avut acces in zona, cu exceptia riveranilor.

 

Pe strada Horea, la intersectia din fata Camerei de Comert, s-au format cozi, circulatia se desfasura cu greutate, iar mai multi agenti de la circulatie dirijau coloanele de masini.

 

Circulatia a fost inchisa sau restrictionata pe mai multe strazi din cartierul Gruia de la ora 17.00 pana la ora 23.00.

 

Potrivit politisilor, masura vizeaza strada Racovita, strada Romulus Vuia, strada 11 Octombrie, strada C. A Rosetti, strada Migdalului de la intersectia cu str. 11 Octombrie pana la intersectia cu strada 16 Februarie, strada Gruia de la intersectia cu strada 11 Octombrie pana la intersectia cu strada 7 Strazi, strada Miron Costin, strada Lapusului, strada Baia Mare, strada Mecanicilor de la intersectia cu str. Fericirii pana la intersectia cu strada 7 Strazi, strada Lemnului, strada Magaziei de la intersectia str. Romulus Vuia cu str. Conductorilor.

Comentarii Facebook