Suporteri TSKA Sofia, retinuti la Cluj. Ultrasii bulgari au sarit sa se bata cu jandarmii EXCLUSIV VIDEO

 

Sase suporteri bulgari au fost retinuti de jandarmi in jurul orei 19.00 in zona podului de pe strada Horea. Sustinatorii TSKA Sofia faceau parte dintr-un grup de circa 50 de suporteri care au atacat o masina de jandarmi.

 

Suporterii au venit cantand de pe strada Regele Ferdinand si, in momentul in care au ajuns langa podul de peste Somes, de pe strada Horea, a izbucnit o altercatie cu un cuplu de indragostiti.

 

Unul dintre suporterii TSKA a iesit din grup si i-a administrat fetei un pumn, dar jandarmii au calmat rapid situatia, retinandu-l. Colegii acestuia i-au inconjurat, insa, pe jandarmi pentru a-si salva tovarasul si, cand suporterul a fost bagat in duba, acestia au inceput sa arunce cu sticle si cu doze de bere in masina. Unii dintre ei au dat si cu picioarele in caroserie.

 

Sase suporteri au fost retinuti de fortele de ordine, care au chemat si intariri.

 

Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i imprastia pe suporterii recalcitranti, astfel ca grupul a fost izolat la capatul podului, iar cei retinuti incatusati si urcati in duba.

 

Cei sase suporteri bulgari au fost dusi la sediul Jandarmeriei si nu vor mai avea acces la meciul de la ora 20.30. In plus, ei vor trebui sa achite cate o amenda aspra si stricaciunile provocate dubei de jandarmi.

 

Vezi si...

Suporterii TSKA Sofia care s-au batut cu jandarmii, sanctionati cu avertisment

Comentarii Facebook