LISTA RUȘINII. Top cinci persoane ”implicate în ridicarea Hotelului de pe Avram Iancu, cadoul PNL pentru clujeni”


Societatea civilă clujeană a realizat un protest, intitulat ”L I S T A    R U S I N I I. Top cinci persoane implicate în ridicarea cadoului PNL pentru clujeni” de pe Avram Iancu”

Vezi mai jos protestul:

TOP 5 cu persoanele implicate in ridicarea cadoului PNL pentru clujeni: COSCIUGULUI hidos din str. Avram Iancu 21-23 (informatii mentionate in presa clujeana).

Loc I: Emil Boc (primar PNL in functie din 2012), "autorul autorizatiilor de constructie emise de Primarie si refuzarea opririi acestei crime asupra istoriei si imaginii Clujului, spatiilor verzi si calitatii vietii clujenilor, patronarea ilegalitatilor inca de la achizitionarea terenului si pana la oribilitatea construita".

Locul II: Radu Boureanu, "secretar de stat în Ministerul Culturii*, din partea PNL, care in 2013 a semnat actele”, peste capul Comisiei de Monumente Cluj care a respins distrugerea parcului istoric si a vestigiilor din subsolul sitului de la baza zidului cetatii.

Locul III: Functionar neidentificat dupa semnatura “pentru” care a dat avizul illegal in numele comisiei de monumente ( avizul NU are semnatura sefului Comisiei  prof. Virgil Pop).

Locul IV:  Grigore Craciun si un functionar neidentificat dupa semnatura “pentru”, care "au dat avizul Agentiei de Mediu Cluj".

Locul V:  Ligia Subtirica (“architect-sef din 2009 până în 2017, fără concurs”) si Dan-Claudius Pop (“architect-sef cu nota 5 la concurs, din 2017 până azi), "care au verificat si emis avizele si autorizatiile de constructie".

Boc s-a spălat pe mâini de ”Monstrul” de pe strada Avram Iancu: Calcanul este monstruos. Arată îngrozitor / S-a trecut peste noi și s-a avizat la București

Ilegalitatile grave (semnalate de presa in ultimii 7-8 ani de administratie Boc) sunt:

INTABULAREA: “Locatarii nu înţeleg cum grădina casei lor a ajuns, acum câţiva ani, să fie proprietatea unei anume Dana Margareta Moraru Pop, care trăieşte în… Geneva, Elveţia, şi care a vândut-o mai apoi lui Dumitru Ghişe.” Cartile Funciare nu au fost obtinute pana la aceasta ora pentru a verifica cine-si-cum le-a semnat/emis.

EXTINDEREA SUPRAFETEI: “Dezmembrarea unei parcele nu implica automat dreptul de a edifica. Vanzarea părților din monumentul istoric CJ-II-a-A-07244 de categoria A s-a făcut fără respectarea legislației”.

AUTORIZARE-APROBARE: “Hotelul e ridicat de omul de afaceri Dumitru Ghișe (acum în pușcărie pentru o pedeapsă de 7 ani de închisoare)-fratele senatorului PNL Ioan Ghișe, pe  numele socrului Dumitru Rodean din SIBIU”

Autorizații afisate pe gardul constructiei, eliberate de Primăria Cluj-Napoca, pentru „modificări pe parcursul lucrărilor autorizate cu: 

• autorizația de construire 1218/05.10.2015” și 

• autorizația de construire din 16 aprilie 2019 

* De mentionat ca Ministrul Cluturii Hunor (UDMR) si Prefectul Vuscan (PSD),  de la vremea respectiva, s-au opus construirii COSCIUGULUI hidos pnlist din gradina Bethlem, dand dreptate specialistilor si miilor de cetateni clujeni revoltati.

Clujenii cer DEMISIA-si-INSTANTA + DEMOLAREA, dupa ce au vazut argumentele si dovezile din dezbaterea civica de pe grupurile sociale si CLUJUL CIVIC.

 

Comentarii Facebook