Drogații care au furat o mașină din Cluj au fost arestați


Cei trei tineri reținuți pentru furtul unui autoturism din Cluj-Napoca au fost arestați.

Doi dintre ei au fost arestați și închiși, iar minorul de 17 ani a fost plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta va trebui să se prezinte periodic la Poliție și să nu părăsească localitatea, în caz contrar va fi încarcerat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au s-a stabilit faptul că, la data de 14 februarie a.c., tânărul de 19 ani, cu sprijinul celui de 17, ar fi sustras și pus în mișcare un autoturism parcat pe strada Giordano Bruno, din municipiu, ale cărui portiere erau neasigurate. 

Ulterior, celor doi li s-ar fi alăturat un bărbat în vârstă de 29 de ani.  

În aceeași zi, aceștia și-ar fi însușit bunuri aflate în autoturism, printre care unelte de reparații auto și aparatură utilizată la diverse lucrări din domeniul amenajărilor, mai apoi valorificandu-le.

În jurul orei 15.00, cei trei au fost depistați în trafic de polițiști, autoturismul fiind condus de tânărul de 29 de ani, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, au rezultat indicii că acesta s-ar afla sub efectul substanțelor psihoactive.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat, furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook