Miercuri 24 Aprilie

Abdul Rahim, cetățeanul arab cu ponton pe Tarnița, l-a amenințat cu moartea pe Dohotaru: O să mori în chinuri la Tarnița


Activistul de mediu Adrian Dohotaru a dezvăluit că a fost amenințat cu moartea de Abdul Rahim, cetățeanul arab cu ponton pe Tarnița.

M-a sunat Abdul Rahim, iubitul Rocsanei Contraș, și m-a amenințat cu moartea. Mi-a spus că o să ”mor în chinuri la Tarnița”, că o să mă înec. 

M-a făcut „bă, homosexualule! în mod repetat, la care l-am întrebat ce are cu homosexualii. După care mi-a zis că n-are nimic, dar că „ar face dragoste cu mine”. Bineînțeles, la așa replică, i-am recomandat un psiholog, un psihiatru chiar. La care a replicat că psihologii sunt „ca voi, politicienii, niște mincinoși”. 

Mi-a zis că a fost deja la psiholog și că psihologul și-a rupt diploma de față cu Abdul și psihologul a zis că în viața lui nu a văzut om așa deștept ca Abdul. După care a trecut la soluții pentru Tarnița: gard electric de 8 metri și pază de la Armata. Dar Armată adevărată, nu Armata pe care o șpăguiesc eu, mi-a zis Abdul în elanul său de luptă anticorupție.

Ce șpagă? Șpaga de 5 lei pe care o dau eu („șpăgar obosit ce ești, „ecologist din pix”), politician mincinos și homosexual, ca să mă duc la lac. Da, lacul în care mă voi îneca în viitor.

Contextul în care Abdul Rahim mă sunase e după audierea publică a Consiliului Județean pe tema regulamentului de navigație la Tarnița, la care s-a autopropus să fie el persoana care supraveghează lacul (deci nu doar Rocsana Contraș, sefa biroului de Arii Protejate de la Consiliul Județean, responsabilă pentru implementarea regulamentului de navigație, căreia i-am cerut demisia prin petiția noastră)”, a relatat Adrian Dohotaru.

Acesta cere acum și demisia Rocsanei Contraș.

PS: Dragă Abdul, nu mă interesează cum funcționează motorul la skijetul tău ori la bărcile tale cu motor. Când nu poluează apa, sigur poluează sonor, deci nu mă mai suna ca să îmi povestești de motoare. Plus că ar fi super dacă nu m-ai amenința cu moartea. Abdul, tu știu că ai zis să te înregistrez în timp ce mă ameninți că nu îți pasă, dar chiar cred că e mai ok să mergi la un psiholog. Poate prinzi unul care nu își rupe diploma spunând că ești cea mai deșteaptă persoană pe care a cunoscut-o că poate nu ești. Hai că chiar vreau să îți fie bine!”, a mai adăugat Dohotaru.

Cetățeanul arab nu e la primul derapaj.

Mesajul HALUCINANT al cetățeanului arab cu ponton la Tarnița: ”Tot săraci rămâneți, tot rupți în cur, tot rupeți bările prin autobuze”

-------------------

Prin prezenta, intenționez:

să aduc lămuriri în legătură cu articolul de presă apărut pe pagina dvs.;

să dezmint afirmațiile făcute de domnul Adrian Dohotaru pe pagina sa de Facebook și preluate de dvs., arătând că pentru orice alte informații pe acest subiect vă stau la dispoziție la nr. de tel și email arătate mai sus;

și am rugămintea publicării următorului Drept la replică.

Pretinsa amenințare cu moartea: O afirmație cu mare impact asupra societății în care subsemnatul locuiesc și trăiesc, publicată într-un ziar pe care majoritatea clujenilor îl vizionează .

Pentru această pretinsă amenințare pe care nu am făcut-o, dl. Dohotaru nu are nicio dovadă. 

Dialogul cu dl. Dohotaru s-a realizat în contextul dezbaterii organizate online de Consiliul Județean pentru reglementarea Interzicerea navigării pe Tarnița cu bărci cu motor termic, dezbatere la care am participat amândoi și în care am avut opinii divergente: dânsul dorește interzicerea totală a bărcilor cu motor termic pe Tarnița, în vreme ce subsemnatul susțin că este oportună limitarea navigației bărcilor cu motor termic la un interval de 3 ore/săptămână, doar pentru activități recreative (nu sportive) și sub condiția notificării prealabile (24 de ore anterior) a autorității competente de control și supraveghere (Serviciul Salvamont) de către persoanele care doresc să iasă pe Tarnița în cele 3 ore propuse. 

Din păcate, dl. Dohotaru nu a reușit să aducă niciun contra-argument acestei propuneri de limitare expuse public de unul dintre participanții la dezbatere, la care eu m-am raliat. 

Afirmația conform căreia l-am făcut homosexual pe dl. Dohotaru nu este adevărată. Dl. Dohotaru nu a adus nicio dovadă în acest sens.

Despre navigația pe Tarnița: Nu am afirmat că trebuie eliminată, ci limitată (am propus 3 ore pe săptămână pentru ambarcațiunile cu motor termic și acces liber pentru ambacațiunile electrice).

Un fapt: împreună cu alți proprietari de bărci cu motor termic, în ultimii 3 ani am organizat și am participat mai multe activități de ecologizare a lacului decât dl. Dohotaru, despre care nu cunosc să fi participat la vreo astfel de activitate pe lacul Tarnița.

Afirmațiile referitoare la relația dintre subsemnatul și doamna Rocsana Contras: acest aspect nu mai este de actualitate din luna septembrie 2020.

Mizez în continuare pe interesul Dvs. în reflectarea dezbaterilor pe marginea limitării sau interzicerii navigației pe lacul Tarnița și vă stau la dispoziție și pentru viitor pentru prezentarea argumentelor taberei celor care susțin limitarea la 3 ore/săptămână a navigației recreative pe lacul Tarnița (nu interzicerea) cu bărci cu motor termic.

Consider că dezbaterea trebuie să aibă în centru argumentele celor 2 tabere (sau mai multe) și nu persoanele care le transmit.

Totodată doresc sa va cereți scuze public fata de subsemnatul in maxim trei zile de la primirea prezentei pentru afirmațiile făcute, care sunt nefondate.

Cu stimă,

ABDUL RAHIM JOUSOUF HADIL”.


Comentarii Facebook