Laura Codruța Kovesi a aterizat la Cluj, cu o cursă care a întârziat 20 de ore. A depus plângere împotriva Wizz Air


Procurorul șef european, Laura Codruța Kovesi, a ajuns la Cluj-Napoca, după ce a stat blocată în Aeroportul din Bruxelles, iar apoi în cel din din Liege, Belgia, peste 20 de ore, alături de alți 180 de pasageri.

Am stat peste 20 de ore. Am fost în aeroport de joi de la ora 14.00. După ce am făcut check-in -ul ne-au anunțat că avionul are intârziere trei ore. După aceea au anunțat altă întârziere de vrei două ore și jumătate, iar pe la zece seara ne-au anunțat că trebuie să ne mutăm în alt aeroport. Am fost mutați la Liege, din nou check-in, din nou bagaje, și ne-au dus într-un terminal mai izolat și ne-au spus că s-a anulat zborul, în jurul orei 2.00 noaptea”, a relatat procurorul șef european.

Laura Codruța Kovesi a spus că a făcut plângere, pentru despăgubiri.

Am depus deja o plângere și aștept să se soluționeze. Am încercat să luăm legătura cu ei, pentru că eram 181 de pasageri. Unii erau cu bebeluși și au rămas fără lapte. Nu era nimic deschis să cumperi de mâncare și ce aveau nevoie cei cu copii. Erau și două persoane cu handicap, unul era în cârje. Nu a venit nimeni de la Wizz Air să ne comunice ce se întâmplă. Nu am știut în niciun moment dacă mai plecăm sau nu. Au fost reprezentanți ai Aeroportului, care ne-au spus că nu este nimeni din partea companiei Wizz Air. Toți pasagerii care eram acolo am început să sunăm la Wizz Air. Spre dimineață Consulatul României s-a implicat pentru a ne acorda asistență. Au sunat la Aeroport, la Poliție. Sprijinul a fost important. În cele din urmă am reușit să decolăm vineri la ora 11.00”, a relatat Laura Codruța Kovesi.

Zeci de pasageri, inclusiv Laura Codruţa Kovesi, blocaţi pe aeroportul din Liege de joi. Trebuiau să ajungă la Cluj

Comentarii Facebook