Zeci de pasageri, inclusiv Laura Codruţa Kovesi, blocaţi pe aeroportul din Liege de joi. Trebuiau să ajungă la Cluj


Circa 180 de pasageri sunt blocaţi de 22 ore pe aeroportul din Liege, Belgia, neputând ajunge la Cluj-Napoca din cauza ceții. Între pasageri este și Laura Codruţa Kovesi.

Am ajuns ieri (joi, n.r.) pe la vreo 2 amiază la aeroportul din Charleroi. Am ajuns la poartă, unde am descoperit că zborul nostru are întârziere. A tot avut întârziere până cei de la aeroport au decis că nu mai pot decola avioane după ora 11 seara. Ne-au transferat pe toţi la Liege, unde am petrecut vreo trei ore în sala de aşteptare până să ne zică că zborul nostru este anulat şi că vom avea altul azi dimineaţă de la 11. La ora actuală încă nu ştim ce o să facem, dacă o să trebuiască să ne întoarcem la Charleroi sau dacă o să ne putem îmbarca aici”, a precizat un pasager, citat de Mediafax.

Pasagerii nici nu au fost anunţaţi cu privire la aterizare: pe bilet scrie Cluj-Napoca, însă este posibil să aterizeze în Sibiu. Este vorba despre aproximativ 180 de pasageri blocaţi în aeroport.

Printre ei se află şi Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă DNA.

Cei de la Wizz ne-au trimis multe e-mailuri cu scuze şi cum putem să obţinem despăgubire, dar am fi preferat să ne anunţe mai din timp despre starea zborului nostru. Aici la Liege iniţial au încercat să ne scoată din aeroport, să ne ducă la hotel, dar oamenii au refuzat pentru că nu doreau să mai stea la cozi pentru a-şi lua bagajele înapoi şi apoi la altele pentru a le pune înapoi la cală mâine dimineaţă, plus controalele”, a mai explicat tânărul.

Noi trebuia să plecăm de la Charleroi joi la ora 15,55 spre Cluj-Napoca şi ni s-a spus că zborul se amână 3 ore, apoi alte 3 ore şi alte 3 ore, din cauza ceţii de la Cluj, astfel că s-a făcut ora 22. Atunci ni s-a spus că avionul a aterizat pe Liege şi ne-au transferat cu două autobuze la Liege şi de atunci aici suntem. Am făcut check-in-ul şi ne-au spus că vom zbura la 23,55, după care ne-au spus că nu se mai zboară. Ni s-a oferit hotel, dar am refuzat pentru că e musai să ajungem la Cluj şi toate avioanele sunt pline. Suntem 180 de oameni care aşteptăm, am dormit pe bănci, care cum a putut. Am primit de la Wizz Air o sticlă cu apă, o brioşă, o ciocolată şi o cafea, nişte mizilicuri”, a spus acesta.

Comentarii Facebook