Pasageri blocați în Aeroportul Cluj de joi pentru zborul Wizz Air de la Cluj la Luton


Pasagerii zborului Wizz Air Cluj-Napoca - Luton ar fi trebuit să decoleze spre Anglia de joi, de la ora 11.30. Ceața a făcut imposibil acest lucru, joi, iar apoi lucrurile s-au dat peste cap, deoarece multe zboruri nu au mai fost onorate la timp. Cursa Cluj-Napoca - Luton este programată să decoleze vineri, 20 decembrie, la ora 17:30.

Trebuia să decolăm spre Londra – Luton joi la ora 11.30, am ajuns la Aeroportul Cluj cu două ore mai devreme, cu doi copii mici, de 7 luni, respectiv 3 ani. Ne-au făcut îmbarcarea, am predat bagajele de cală, am făcut check-in-ul, după care ne-au scos şi ne-am întors din nou în aeroport, cu toată procedura, de recuperat bagaj, şi am reintrat în ţară. Am stat la coadă pentru reprogramare la zborul care urma să plece la 20,05.  

Am ieşit din aeroport să mâncăm, din partea companiei nu am primit nici măcar un pahar cu apă, dar nici informaţii nu au fost în stare să ne dea, şi ne-am întors, am repetat procedura de check-in, am predat bagajele de cală, din nou, şi am stat în sala de aşteptare până la 23.30, când ne-au scos din nou, şi am refăcut intrare în ţară. Modul în care am fost trataţi este mai mult decât bătaie de joc, am fost obligaţi să stăm să aşteptăm”, a povestit aceasta”, a declarat una dintre pasagere, Laura Furdui, pentru Mediafax.

Zborul este reprogramat pentru vineri, la ora 17.30.

Toți pasagerii din aceste zboruri pot cere despăgubiri pentru neplăcerile suferite.

Laura Codruța Kovesi a aterizat la Cluj, cu o cursă care a întârziat 20 de ore. A depus plângere împotriva Wizz Air

Comentarii Facebook