Influencer din Ardeal: ”Clujenii sunt ”mitici” cu accent ardelenesc” / ”Cazi pe stradă și te ajută după o jumătate de oră”


Voicu Ienci, un cunoscut editorialist și influencer din Brad, județul Hunedoara, a atacat din nou Clujul, un oraș unde a terminat facultatea și pe care îl vizitează des.

Clujul este orașul în care, dacă cineva cade pe jos - bolnav sau accidentat și nu se mai poate ridica, poate va trece jumătate de ora ca cineva sa încerce să-l ridice sau sa cheme Salvarea, iar, intre timp, alți 5-6 o sa ii faca poze cu telefonul.

Ăsta e orașul dragostei, pe care îl proclamati voi ca fiind așa, de fapt o groapă (la propriu - geografic și la figurat - ca destin și valoare a vieții și existenței zilnice) de indivizi atomizati și cu idei năstrușnice, agresivi, stresați și ipohondri.

În Cluj nu există empatie, răbdare cu aproapele, ci doar manifestarea propriilor frustrări în numele ”civilizației” și ”progresului”, un malaxor în care cei intrați uită sau învață să nu mai fie oameni.

Adăugați la asta mândria nejustificată a statutului de ”clujean”, disprețul chiar si pentru celelalte zone ale Ardealului, nemaivorbind de restul României, și vă iese portretul fidel a ceea ce sunteți: niște ”mitici” cu accent ardelenesc”, a comentat Voicu Ienci, la un clip care prezenta cât de frumos este Clujul înflorit.

Editorialist din Apuseni: Cei care am făcut școală înainte de 1989 ne putem exprima coerent și fidel ideile într-un text, fără greșeli de gramatică

Un editorialist se ia de activiștii civici din Cluj, care îl toacă pe Boc: ”Sunteți frustrați! Candidați voi și faceți Clujul navetă spațială”

Comentarii Facebook