Șofer disperat! Primește amenzi pe numele lui, după ce a vândut mașina unui clujean: ”Dacă vedeți masina anunțați 112” - FOTO


Un bărbat a ajuns să ceară online ajutor altor șoferi, pe care îi roagă să raporteze dacă văd o anumită mașină, pentru că circulă fără asigurare.

Am vândut aceasta masina in Jud. Cluj la o persoană pe nume Rostas Sergiu.

Vreau sa va rog dacă vedeți aceasta masina in trafic sa anunțați 112. Masina circula fără asigurare deoarece eu am oprit asigurarea făcută de el în numele meu.

Ceea ce înseamnă uz de fals!

Și nu și-a trecut-o pe nume de 2 ani de zile, iar mie îmi vin amenzi într-una.

Ba de rovignetă, ba de pe Ungaria, ba de la pod la Fetești!

Vreau sa știe acea persoana ca am deschis proces și o sa merg în instanță sa rezolv problema, ca acea mașină să fie radiată și sa îmi pot recupera banii pentru amenzi!

Precizez că am contract de vanzare-cumparare în original, înregistrat la primăria comunei!”, a precizat fostul proprietar.

Problemele în aceste cazuri apar pentru că proprietarii dau cartea de identitate a vehiculului (CIV), fără ca înainte să o radieze de pe numele lor. Ei se bazează pe buna credință a cumpărătorilor, dar de cele mai multe ori aceștia acționează cu bună știință.

Cei care se văd cu talonul în mână dispar și nu mai trec autoturismul pe numele lor, pentru că așa scapă de amenzi. 

În multe cazuri, mașina este vândută apoi altor persoane și asa lucrurile devin mai complicate pentru proprietarul care se luptă cu morile de vânt să explice cine a luat amenzile. 

440849787_1576660493185301_6597622568376175452_n.jpg

Comentarii Facebook