Clujenii cer Poliției Locale să patruleze constant malurile Someșului: „Să sancționeze persoanele care nu țin câinii în lesă”


Deranjați de proprietarii de câini care își plimbă animalele de companie fără lesă, pe malurile Someșului, unii clujenii solicită Primăriei zona să fie patrulată constant de polițiștii locali. 

Oamenii zic că au observat aceleași persoane umblând cu „câinii dezlegați” și vor ca aceștia să fie sancționați, iar adesea echipajul de poliție ar ajunge prea târziu în zonă. 

„Sâmbătă, 27.04.2024 ora 9:40 am sunat la poliția locală în vederea sancționării persoanelor care nu țin câinii în lesă pe malul Someșului. Am fost asigurat că un echipaj va fi trimis pe teren. 

Duminica dimineața (între orele 9-10), 28.04.2024, aceleași persoane pentru care am sunat sâmbătă erau tot pe mal, tot cu câinii dezlegați. Ori echipajul a ajuns prea târziu, ori persoanele respective nu au fost sancționate. 

Vă rog să patrulați constant, în fiecare dimineață de weekend sau să găsiți o soluție pentru a evita aceste situații care pot deveni oricând periculoase”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook