Un editorialist se ia de activiștii civici din Cluj, care îl toacă pe Boc: ”Sunteți frustrați! Candidați voi și faceți Clujul navetă spațială”


Editorialistul și influencerul din Brad, Voicu Ienci, a criticat în termeni duri activiștii civici din Cluj, adunați pe Grupul ”Clujul Civic”. 

Ienci a fost iritat de postarea profesorului Dumitru Cornel Vîlcu, care propunea schimbarea numelui Parcului Feroviarilor, în ”Câmpul cu pari” (Foto). ”Mă gândesc să iniţiez o petiţie de schimbare a numelui - ca să ştie omul despre ce e vorba/ unde, dacă vrea, se duce”, a scris Vîlcu, cu aluzie la faptul că au fost tăiați copacii bătrâni și acum sunt numai arbori noi, care au până când vor crește.

Editorialistul Voicu Ienci a scris că mai bine ar candida, decât să tot acuze Primăria că nu își face treaba bine. ”Candidați, câștigați alegeri și puneți în practică, faceți un Cluj așa cum vreți voi, navă spațială dacă se poate”, a scris acesta.

Văd că pe aici postează numai ”inteligenți” care vor să pună căciulița la ă si â-ul administratiei, băgători de seamă și de vină de serviciu.

Fraților, fiți voi mai buni, veniți cu soluții, nu cu marote idioate si sloganuri, prezentați-le convingător, candidați, câștigați alegeri și puneți în practică, faceți un Cluj așa cum vreți voi, navă spațială dacă se poate.

Din fericire, nu ajungeți în punctul acela pentru că:

1. Nu vă pricepeți la nimic, decât la clăpăcit aberații pe tastatură.

2. Habar nu aveti de soluții concrete și doar vreți ce nu puteți și nu veți putea vreodată.

3. La temperamentul vostru de bătăuși de online, ați transforma actul de administrație în circ.

4. Sunteți frustrați si dezechilibrați, aveți aspirații prea mari despre statura voastră prea mică și atunci vă rezumați să lătrați și să vă vărsați umorile.

5. Dacă voi ați ajunge la putere, Primăria și CJ-ul s-ar transforma din instituții, in secții de psihiatrie.

6. Clujenii care va refuza votul și părerile nu sunt proști, sunt pur si simplu oameni normali și de bun simț, care nu stau să admire lupii urlând la lună, își văd de treabă și de Clujul care merge înainte fără voi, mai ales fără voi”, a explicat editorialistul și influencerul din Brad, Voicu Ienci, la postarea de pe grupul ”Clujul Civic”.

Comentarii Facebook