E-ON Gaz se plange ca refacerea sparturilor din Cluj costa foarte mult


Compania E-ON Gaz se plange ca asfaltarea spargerilor pe care le face in Cluj-Napoca sunt extrem de costisitoare.

"Intotdeauna am fost preocupati de refacerea carosabilului in urma lucrarilor noastre, astfel incat acesta sa fie in conformitate cu standardele de calitate stabilite de catre autoritatile locale, lucrarile de asfaltare realizandu-se cu firme specializate agreate de autoritatile locale. De la inceputul anului, firma specializata contractata a realizat in baza comenzilor companiei noastre refacerea covorul asfaltic in circa 500 de cazuri, urmand sa fie finalizate alte 200 de lucrari pana la jumatatea acestei luni.

Compania noastra plateste sume importante pentru lucrarile de refacere, din luna aprilie a anul trecut pana in luna martie a acestui an costurile aferente acestor lucrari fiind de circa 4,7 milioane de lei", se arata intr-un comunicat al Departamentului Comunicare Corporatista din cadrul E.ON Romania.

De asemenea, reprezentantii companiei precizeaza ca "E.ON Gaz Distributie depune toate eforturile pentru a reduce disconfortul creat locuitorilor municipiului Cluj Napoca  si a impus contractual, in concordanta cu cerintele autoritatilor, ca lucrarile de refacere sa fie executate in cel mai scurt timp posibil. Urmare a investitiilor, pe termen mediu, numarul interventiilor va scadea simtitor.

E.ON Gaz Distributie si-a aratat in permanenta disponibilitatea de a coopera si efectiv a cooperat cu autoritatile administratiei publice locale pentru a gasi impreuna solutii care sa limiteze cat mai mult nemultumirile pe care le pot genera anumite lucrari la  reteaua stradala de gaze naturale".

Promisiunea este ca "situatia numarului de interventii la retelele de gaze sa se amelioreze simtitor, astfel incat disconfortul produs locuitorilor si agentilor economici sa fie cat mai redus, iar investitiile sa-si produca efectul prin asigurarea unor servicii moderne si sigure in beneficiul tuturor".

 

Motivul ABERANT pentru care nu sunt astupate zecile de gropi sapate de E-ON Gaz in Cluj-Napoca! Nu-l veti ghici niciodata


Conducerea Oficiului de Protectie a Consumatorilor Cluj a luat la rost E-ON Gaz si RADP, pentru a vedea de ce nu sunt astupate zecile de gropi sapate in Cluj-Napoca. Raspunsul a fost prezentat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara.

"Conform contractului de prestari servicii incheiat intre E-ON Gaz si RADP Cluj, dupa efectuarea de catre E-ON Gaz a lucrarii, RADP are obligatia de a reface sparturile. Executantul, RADP, a luat decizia de a intrerupe pe o perioada activitatea de preparare a betonului de ciment si a mixturilor. Acest lucru a determinat marirea considerabila a numarului de amplasamente preluate spre refacere ajungandu-se la 599 de gropi", au raspuns cei de la E-ON Gaz.

 

Comentarii Facebook