Miercuri 24 Aprilie

Directorul Operei Maghiare Cluj, despre solistul care s-a sinucis: Nu avea motive pentru a face acest gest VIDEO


Directorul Operei Maghiare din Cluj, Iuliu Szep, s-a declarat extrem de socat de sinuciderea solistului Sziklavari Szilard, spunand ca nu avea niciun motiv sa recurga la acest gest.

"Ne-a surprins atat de mult acest gest al colegului nostru, incat nu ne putem explica cu nimic acest fapt. Era un coleg foarte echilibrat. Avea o viata care se indrepta spre bine. Isi pregatea in vara aceasta nunta cu logodnica lui. Avea din ce in ce mai multe roluri solistice in cadrul Operei Maghiare. Avea perspectiva. Datorita si acestor realizari artistice deosebite a primit de la Opera Maghiara o locuinta de serviciu. Toata lumea stie cat de mici sunt salariile. Nicicum nu ne putem explica gestul lui", a spus Iuliu Szep. 

Sziklavari Szilard a fost angajat ca artist liric in cadrul Operei Maghiare in cadrul departamentului cor. "Mai mult de jumatatate dintre coristi au si activitati solistice. El a cantat in Tosca, in Boema, in musicalul Ali-Baba si cei 40 de hoti. Era angajat de 8 ani la Opera Maghiara", a mai spus Iuliu Szep.

El a explicat si ce s-a intamplat duminica seara, dupa ce Sziklavari Szilard a aparut in spectacolul terminat la ora 20.00. "Aveam spectacol care s-a terminat in jurul orei 20.00 seara, dupa care a plecat acasa. El a plecat in jurul orei 21.00. Am inteles ca acasa a baut si a stat la calculator.

Din punct de vedere financiar nu statea foarte bine. Castiga 800 - 900 de lei, dar asa au majoritatea colegilor. De aceea Opera a tinut la el si am avut o colaborare amicala si i-am asigurat cazarea. Niciun semn nu arata spre o asemenea intamplare", a explicat Iuliu Szep.

 

Sziklavari Szilard s-a sinucis, injughiindu-se in zona pieptului cu un cutit de bucatarie. El a fost gasit in baie de logodnica lui, care a sunat la 112. Tanarul solist a fost transportat la Institutul Inimii din Cluj, unde a fost operat de doua ori, dar a decedat luni, 2 aprilie, ca urmare a ranilor suferite.

 

Solistul Operei Maghiare, Sziklavari Szilard, s-a sinucis din dragoste


Solistul Operei Maghiare din Cluj, Sziklavari Szilard, care s-a sinucis in noaptea de duminica spre luni, a recurs la gestul tragic dupa ce s-a certat cu logodnica lui.

Sziklavari Szilard a avut duminica seara spectacol si a plecat acasa binedispus, sustin colegii acestuia. Acolo s-ar fi certat cu logodnica lui, Banto Anita, care l-a anuntat ca il paraseste si chiar a plecat de acasa.

Comentarii Facebook