Motivul ABERANT pentru care nu sunt astupate zecile de gropi sapate de E-ON Gaz in Cluj-Napoca! Nu-l veti ghici niciodata


Conducerea Oficiului de Protectie a Consumatorilor Cluj a luat la rost E-ON Gaz si RADP, pentru a vedea de ce nu sunt astupate zecile de gropi sapate in Cluj-Napoca. Raspunsul a fost prezentat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara.

"Conform contractului de prestari servicii incheiat intre E-ON Gaz si RADP Cluj, dupa efectuarea de catre E-ON Gaz a lucrarii, RADP are obligatia de a reface sparturile. Executantul, RADP, a luat decizia de a intrerupe pe o perioada activitatea de preparare a betonului de ciment si a mixturilor. Acest lucru a determinat marirea considerabila a numarului de amplasamente preluate spre refacere ajungandu-se la 599 de gropi", au raspuns cei de la E-ON Gaz.

 

Purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a incercat sa dea un raspuns in locul celor de la RADP, regie subordonata municipalitatii: "S-ar putea sa aiba legatura cu temperaturile"

Cei de la Protectia Consumatorilor au dat si explicatia: "Un motiv de intarziere a lucarilor, prezentat de reprezentantii celor doua societati, a fost faptul ca intrunirea comisiei pentru stabilirea dimensiunilor ce urmeaza a fi balastate s-a efectuat destul de greu".

 

Sefii E-ON Gaz Cluj au firme capusa cu care repara dupa ce sparg drumurile DEZVALUIRE STIRI DE CLUJ LIVE

 

Bloggerul Liviu Alexa, invitat la emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, a spus ca: "Ei au facut o comisie care sa stabileasca cat de mari sunt gropile care sa fie sapate. Nu s-a intrunit comisia, atunci nu se astupa gropile. E ca in filmele cu prosti".

 

Astfel s-a ajuns in situatia ca, numai pe strada Republicii, sa fie 4 gropi sapate si neastupate.

 

E.ON Gaz a spart strada Republcii in 4 locuri pe o distanta de 200 de metri FOTO si VIDEO

Un blogger clujean ameninta ca va sapa o groapa in fata E-ON Gaz Cluj: Sa vada si ei cum se simt clujenii VIDEO

Comentarii Facebook