DEZBATERE! Cine are dreptate in scandalul Sorin Apostu vs Florian Walter?

 

Primarul Sorin Apostu si finantatorul echipei Universitatea Cluj sunt la cutite, iar scandalul a rabufnit in presa in ultimele zile. Apostu ii acuza pe oamenii lui Walter ca au "palmat" 10 miliarde de lei vechi.

 

Noi din cei 10 miliarde am achitat 9,4 miliarde, domnul Walter nu stia ca noi acesti bani i-am achitat ceea ce inseamna ca cei care ii are dansul la conducerea clubului nu il informeaza, palmeaza banii sau nu stiu", a declarat miercuri primarul Sorin Apostu.

 

El a completat, spunand ca de acum inainte banii ii vor primii suporterii. "acum o saptamana m-am intalnit cu suporterii, cu cei din galerie, si am propus ca banii de acuma sa fie acordati clubului direct galeriei, sa isi faca un ONG sau ca majorare de capital. Acei 10 miliarde pe care ii dam anual clubului ", a mai spus primarul Sorin Apostu. (Puteti asculta AICI tot ce a spus primarul)

 

Florian Walter a luat foc la auzul acestor acuzatii si a replicat extrem de dur, intr-un interviu acordat Stiri de Cluj. "Asta e o greseala enorma daca a spus asa ceva. Baiatul asta chiar vrea sa intru in razboi cu el. Eu stiu ca are inca 60.000 de lei de dat. De vreo doua luni de zile sta domnul Pop pe la usi pe la dansul pe la primarie. In rest stiu ca din martie s-au dat 9,4, plati care s-au facut, datorii vechi care s-au platit, chirii la stadion la Clujana, ca astia se dau pe anumite cheltuieli, nu faci ce vrei cu ei. E o declaratie absurda, daca a facut-o dansul. Este iresponsabila!", a spus finantatorul echipei U Cluj. (Puteti asculta AICI ce a spus Florian Walter)

 

Florian Walter a mai spus ca nu mai are nevoie de banii de la primarie: "Poate sa ii dea cui vrea, nici nu vreau sa mai primesc nimic de la dansul".

 

Finantatorul echipei l-a acuzat pe Sorin Apostu ca vrea sa se puna bine cu galeria. Motive sunt, pentru ca primarul a fost huiduit in vara la prezentarea lotului U Cluj, la scena deschis, fiind nevoit sa isi scurteze discursul.

 

Credeti ca cei doi se mai pot impaca si ce ii sfatuiti sa faca?

 

Comentarii Facebook