Miercuri 24 Aprilie

Sorin Apostu il ataca dur pe Florian Walter: "U Cluj a primit de la noi 10 miliarde. Conducerea clubului palmeaza banii" - AUDIO


Primarul Sorin Apostu a lansat astazi un atac dur la adresa patronului echipei de fotbal Florian Walter. I-a transmis ca limbajul dambovitean nu are ce cauta la Cluj si a acuzat clubul ca palmeaza banii primiti de la primarie.

"Noi din cei 10 miliarde am achitat 9,4 miliarde, domnul Walter nu stia ca noi acesti bani i-am achitat ceea ce inseamna ca cei care ii are dansul la conducerea clubului nu il informeaza, palmeaza banii sau nu stiu", a declarat primarul Sorin Apostu.

Edilul l-a lovit pe finantatorul de la U Cluj unde il doare cel mai tare: la bani. Pe viitor fondurile primite de echipa din bugetul primariei vor fi administrate de galerie, a clamat Sorin Apostu.

"In ceea ce priveste clubul Universitatea, cred ca totul a pornit de la faptul ca acum o saptamana m-am intalnit cu suporterii, cu cei din galerie, si am propus ca banii de acuma sa fie acordati clubului direct galeriei, sa isi faca un ONG sau ca majorare de capital. Acei 10 miliarde pe care ii dam anual clubului.

Am decis acest lucru pentru ca se pare ca cei din conducerea clubului ca nu stiu ca si-au consumat toti banii. Ei au declarat ca nu le-am achitat si ca sa stie mai bine atunci am propus galeriei ca ei sa administreze acei bani si galeria a apreciat foarte mult ideea si probabil de aici un oarecare semn de nervozitate. Eu am dorit intotdeauna cand a fost vorba de clubul Universitatea ca transparenta chelturii banilor publici sa fie chiar transparenta. De aceea am si propus crearea unui site pentru toti suporterii in care sa se vada in ce directie s-au cheltuit toti banii
", a mai spus Sorin Apostu.

El a mai spus ca primaria nu s-a implicat in scandalul dintre firma Intop
, care a cerut in instanta anularea majorarii de capital a clubului, prin care o datorie de 3 milioane de lei a fost transformata in actiuni si Florian Walter a devenit actionar majoritar cu 96% din societatea care detine echipa.

Firma Intop a primit castig de cauza si Walter a pierdut o parte din actiuni. Surse din interiorul clubului au declarat pentru Stiri de Cluj ca patronul echipei crede ca si primarul Sorin Apostu a intervenit in acest proces. 

Edilul neaga si spune ca aceste afirmatii sunt total nejustificate.

"As considera o imixtiune in deciziile justitiei. Nu cred ca domnul Walter, poate la Bucuresti nu la Cluj, se astepta ca noi sa intervenim in treburile justitiei", a afirmat Apostu.

Primarul l-a acuzat pe Florian Walter ca a folosit la adresa primariei un limbaj impropriu, cand a afirmat ca nu a primit banii promisi, cei 10 miliarde de lei vechi.

"M-a sunat in ziua in care, dupa ce a dat acele declaratii si a spus ca a fost nervos. L-am rugat ca spiritul si limbajul dambovitean aici nu chiar este la mare cinste si cautare si cred ca dansul a declart ca este dezamagit de faptul ca Intop l-a dat in judecata in legatura cu majorarea de capital, i-am spus ca si pe noi ne-a da in judecata si ne-a blocat actiunile la un cartier", a mai spus primarul.

Sorin Apostu sustine ca finantarea primariei pentru echipa va merge la suporteri pentru ca "galeria este si va ramane intotdeauan aici. Eu am discutat deja cu dansii si dansii trebuie sa decida cum fac. De aceea primaria vrea sa dea banii celor care nu vor pleca niciodata din Cluj, adica galeriei", a mai afirmat primarul.

Asculta AICI un interviu incendiar cu Florian Walter!

Comentarii Facebook