Ovidiu Vancea, zis Balibacea, si alti 4 complici, retinuti de procurorii din Cluj! Vancea este cunoscut pentru atacul cu grenada din Turda - EXCLUSIV


Ovidiu Vancea, zis Balibacea, si alti 4 complici au fost retinuti de procurorii din Cluj, pentru ca au inselat mai multe depozite de materiale de constructii.

Ovidiu Vancea este considerat unul dintre cei mai periculosi infractori din Cluj. El este judecat la Curtea de Apel Iasi pentru ca, in anul 2003, ar fi ordonat asasinarea unui lider al lumii interlorpe din Turda. Balibacea si-a pus oamenii sa arunce o grenada in pizzeria Pharaon de la iesire din Turda, spre Cluj Napoca.

La Tribunalul Bucuresti este judecat intr-un dosar de trafic de droguri.

Balibacea a fost retinut astazi de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Prejudiciul nu a fost estimat inca, dar se ridica la zeci de mii de euro.

Anchetatorii au declarat pentru Stiri de Cluj ca Balibacea si oamenii lui luau legatura cu reprezentantii depozitelor de constructii din Transilvania si cumparau marfa, pe care uitau sa o mai plateasca.

Cei cinci urmeaza sa fie prezentati in fata instantei cu propunere de arestare pe 29 de zile. Surse judiciare au declarat ca alti 5 membri ai gruparii urmeaza sa fie retinuti.

Comentarii Facebook