Walter ii transmite lui Apostu ca oamenii lui nu au palmat banii de la primarie: "Baiatul asta chiar vrea sa intru in razboi cu el! AUDIO - EXCLUSIV


Finantatorul U Cluj, Florian Walter, a comentat declaratia facuta de primarul Sorin Apostu, care il acuza ca nu stie de finantarea de 10 miliarde de lei primita de echipa si ca oamenii lui au "palmat" banii.

Stiri de Cluj: Primarul a declarat ca nu stiati de banii primiti de la primarie si ca angajatii dvs. au palmat banii! Cum comentati?

Florian Walter: Asta e o greseala enorma daca a spus asa ceva. Baiatul asta chiar vrea sa intru in razboi cu el. Eu stiu ca are inca 60.000 de lei de dat. De vreo doua luni de zile sta domnul Pop pe la usi pe la dansul pe la primarie. In rest stiu ca din martie s-au dat 9,4, plati care s-au facut, datorii vechi care s-au platit, chirii la stadion la Clujana, ca astia se dau pe anumite cheltuieli, nu faci ce vrei cu ei. E o declaratie absurda, daca a facut-o dansul. Este iresponsabila!

Stiri de Cluj: Nimeni nu a palnmat nimic?

F.W.: E urat ce spuneti dvs. Daca a spus lucru acesta este iresponsabil!

Stiri de Cluj: In privinta faptului ca s-a intalnit cu galeria si vrea sa dea toti banii pe mana suporterilor, care sa ii dea clubului?

F. W.: Astea sunt aberatii! Poate sa ii dea cui vrea, nici nu vreau sa mai primesc nimic de la dansul. Cat o sa stea primar acolo? Ce-i pe viata ales? Sa fie sanatos, nu vreau sa mai stiu de el. Cum sa nu stiu de bani? M-am rugat de atatea ori de el sa ne dea banii, cum sa nu stiu de ei. E pornit ca vede ca nu tine lumea la el si a facut numai greseli. Asta cred ca e! Sa fie sanatos! Eu i-am spus ca am limbaj de Dambovita, dar sunt un om cu onoare, dar el este presupus Ardelean si nu are nici un pic de onoare.

 

Vezi AICI declaratia primarului Sorin Apostu!

Comentarii Facebook