Cei patru interlopi care au batut un culturist in Piata Avram Iancu, trimisi in judecata! Vezi filmul incidentului


Batausii culturistului Horatiu Budusan, agresat in noaptea zilei de 11 septembrie, de patru interlopi in Piata Avram Iancu, langa Prefectura, au fost trimisi in judecata.

Cei patru, Sergiu Pintea, Ionut Tripon si Alin Ferenti, cercetati in arest, si Ciprian Marc, care este disparut, au fost trimisi in judecata sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice.

In seara zilei de 11 septembrie, culturistul Horatiu Budusan si-a serbat ziua de nastere, iar la intoarcere spre casa a avut o altercatie in trafic cu Ionut Tripon, care i-a blocat masina impreuna cu Ciprian Marc si l-au luat la bataie.

 

Cei doi agresori si-au chemat in ajutor alti apropiati, pe Alin Ferenti si Sergiu Pintea, iar impreuna l-au fugarit pe Horatiu Budusan prin Piata Avram Iancu, reusind sa il prinda in fata Institutului Teologic Protestant, unde i-au carat cu nemiluita pumni si lovituri de picioare. Totul a fost filmat de o camera de supraveghere instalata in zona.


Cei care l-au insotit pe Budusan au fugit si au revenit numai dupa ce agresorii au disparut, dupa cum precizeaza si anchetatorii.

Budusan si-a retras plangerea penala pentru lovire, dupa ce a primit bani din partea agresorilor, dar cei patru sunt judecati pentru celelalte capete de acuzare.

Procesul va incepe in 6 octombrie, cu cei trei in stare de arest, iar al patrulea in libertate, fiind in continuare de negasit.

 

Vezi si...

Batut cu bestialitate in centrul Clujului! Un tanar a fost calcat in picioare de patru agresori VIDEO EXCLUSIV

Cine sunt agresorii tanarului batut cu bestialitate in centrului Clujului de interlopi

Horatiu Budusan, tanarul batut la Cluj, acuzat de camatarie: Sunt acuzatiile prietenilor celor care m-au batut

Comentarii Facebook