Elevii clujeni, cei mai multi participanti la actiunea "Let's do it, Romania" VIDEO si FOTO

 

Elevii clujeni au animat in aceasta dimineata parcarea din fata Iulius Mall, locul de intalnire al campaniei "Let's do it, Romania". Au fost si voluntari de la multe firme, dar nu in numar atat de mare.

 

"In aceasta campanie avem foarte multe scoli inscrise din tot judetul. Firmele au venit si ele, dar cu angajati mai putini. Intalnirea a fost la Iulius Mall si de acolo fiecare echipa a plecat spre locurile desemnate. Pentru elevi avem mijloace de transport puse la dispozitia noastra de Nokia si Primaria Cluj-Napoca, prin Regia Autonoma de Transport Urban Calatori (RATUC)", a declarat Raluca Fedes, reprezentant "Let's do it, Romania" Cluj.

 

Nokia a pus la dispozitia campaniei 6 autobuze si 4 microbuze, iar Primaria Cluj-Napoca un autobuz de transport calatori, care au fost folosite pentru transportul elevilor.

 

In privinta participantilor, Raluca Fedes a declarat ca "s-au inscris 10.000 de clujeni, dar inca nu stim cati dintre ei au si venit la Iulius Mall. O sa stim in cursul serii si maine cati oameni au participat la campania de igienizare publica. Noi am avut 10.000 de manusi si foarte multi saci menajeri. Ne-am pregatit pentru 10.000 de oameni".

 

Participantii la campania "Let's do it, Romania" vor curata rampele clandestine depistate in ultimele luni in tot judetul. Sacii cu deseuri vor fi colectati zilele viitoare de firmele specializate de salubritate.

 

Vezi si...

Let's do it, Romania 2011: Clujul, locul 1 in tara la inscrieri. Voluntarii se intalnesc, sambata, in parcarea Iulius Mall

Comentarii Facebook