Cine sunt agresorii tanarului batut cu bestialitate in centrului Clujului de interlopi


Agresorii tanarului batut, in noaptea de 11 spre 12 august, in fata Institutului Teologic Protestant, sunt cunoscuti in randul interlopilor clujeni. Gruparea lor este condusa de "Caposu'".

Agresorii sunt Tripon Ionut Vasile, Ferenti Alin si Pintea Sergiu Dan, zis "Caposu'", care este si liderul gruparii. Al patrulea bataus nu a fost inca identificat de catre politisti, fiind in continuare cautat.

Cei trei sunt considerati niste duri in lumea interlopa clujeana, fiind practicanti ai sporturilor de contact. Surse au declarat pentru Stiri de Cluj ca bataia din noaptea de 11 spre 12 august nu a pornit de la o rafuiala mai veche, totul iscandu-se pe loc, in urma unei sicanari in trafic.

Cel batut, Horatiu Budusan (foto), este un culturist cunoscut din cartierul Manastur, care insa nu a mai avut de-a face cu politia. In urma bataii administrate el a primit 20 de zile de ingrijiri medicale.

Cei trei tineri retinuti au primit mandat de arestare pe 29 de zile.

 

Pintea Sergiu Dan, zis "Caposu'", mai este judecat pentru vatamare coporala, iar Ferenti este martor intr-un proces cu trafic de droguri.

 

Vezi si...

Batut cu bestialitate in centrului Clujului! Un tanar a fost calcat in picioare de patru in agresori VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook