Horatiu Budusan, tanarul batut la Cluj, acuzat de camatarie: Sunt acuzatiile prietenilor celor care m-au batut


Victima agresiunii din noaptea de 11 spre 12 august, de langa Prefectura Cluj, a raspuns acuzatiilor ca ar fi camatar si a spus ca acestea sunt neadevarate.

"Nu sunt camatar. Sunt sportiv, dupa cum toata lumea bine intentionata stie. Cei care ma acuza ca sunt camatar sunt prietenii celor care m-au batut si care vor sa imi afecteze imaginea", a declarat Horatiu Budusan.

Pe site -ul Stiri de Cluj au fost postate in ultimele 24 de ore mai multe comentarii potrivit carora Horatiu Budusan ar fi unul dintre cei mai cunoscuti camatari ai Clujului.

"Horica Budusan a bagat oamenii in spital a batut, furat si excrocat pe o gramada de oameni. Nimeni nu stie ca de fapt mielul de el a fost devina. Da de la o sicanare in trafic (n.red. a pornit scandalul din 11/12 august), dar cand i s-a spus ca nu are nimeni nimic cu el a prins curaj, a injurat, scuipat si amenintat, iar cand i s-a dat ce a cerut ati bagat oamenii la puscarie. Asta e adevarul fratilor, asa ca nu ii mai plangeti de mila la un nenorocit", a scris Mihai Curteanu.

"Acest om mi-a luat apartamentul si m-a scos in strada in plina iarna. Am avut o problema pentru care imi trebuiau 3000 de euro sa-mi operez baiatul de numai 4 ani si nu aveam de unde. Prin diverse persoane am ajuns la acest Horica Budusan care mi-a imprumutat suma respectiva in schimbul unui contract de vanzare-cumparare pe apartamentul pe care il pretindeam. Intelegerea era ca atunci cand ii voi restitui suma imprumutata, in valoare de 3000 de euro plus dobanda de inca 2000 pe o perioada de 4 luni de zile, vom face inca un contract de vanzare-cumparare prin care voi redeveni proprietarul apartamentului meu. Am facut pe dracu in patru sa ii dau banii imprumutati inapoi plus suma care mi-o cerea in plus, dar acesta nu a mai vrut sa auda de asa ceva, zicandu-mi ca e apartamentul lui si daca vreau sa mi-l vanda, sa ii dau 50.000 pe el. Acum stau in chirie, impreuna cu sotia si baiatul meu", a scris un alt clujean care si-a pastrat anonimatul.

"Titlul corect ar fi fost reglare de conturi intre interlopi. Nici cel agresat nu e usa de biserica. Interesati-va pe la ce cazinouri isi mai face veacul acum si cu ce lucruri se ocupa. Este cel putin la fel de vinovat ca si agresorii sai, a primit intr-un final ceea ce merita", a mai scris si Olimpiu.

 

Reprezentantii IPJ Cluj nu pot preciza daca pe numele lui Horatiu Budusan sunt plangeri penale, deoarece reprezinta date cu caracter personal.

Comentarii Facebook