Blonda beată cu BMW este apărată de un fost consilier al lui Traian Băsescu

 

Yannina Oltean, blonda care a condus beată și a provocat un grav accident de circulație în centrul Clujului, este apărată de un fost consilier prezidențial.

 

Poliția a reținut-o pe 24 de ore pe Yannina, în vârstă de 29 de ani, dar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca nu au considerat că prezintă pericol public, deși a băgat în spital patru persoane.

 

Blonda din BMW către Poliție, cerând ÎNDURARE: Promit că nu voi mai CONDUCE - VIDEO

 

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, Yannina Oltean a fost eliberată, după ce procurorii au refuzat să ceară instanței cercetarea ei în stare de arest. ”A fost eliberată, dar are interdicție de a părăsi localitatea”, precizează surse judiciare.

 

Avocatul ei este Peter Eckstein Kovacs, fost parlamentar și consilier prezidențial pentru minorități, care acum activează ca și avocat. Întrebat joi seara cum a obținut eliberarea clientei sale, Eckestein Kovacs a părut surprins: ”Nu știu despre cine vorbiți”.

 

După o scurtă prezentare a cazului, avocatul a precizat că ”are mulți clienți și nu știe despre ce este vorba”, cu toate că de câteva minute plecase de la Parchet.

 

În cele din urmă fost consilier prezidențial a spus că nu comentează cazul. ”Nu am nimic de declarat”, a încheiat Eckstein-Kovacs.

 

Accident pe Moților! O șoferiță beată a fugit cu un BMW Z4 de Poliție și a lovit un TAXI - VIDEO / UPDATE: Sunt 4 răniți

 

Conform unor surse, fostul parlamentar este priete apropiat cu familia tinerei, care locuiește în Deva. Tatăl Yaninei Olean este un influent om de afaceri local. 

 

Blonda beată din BMW -ul Z4 este ELIBERATĂ. Mama ei: Fiica mea nu a băut niciodată

 

Comentarii Facebook