Blonda beată din BMW -ul Z4 este ELIBERATĂ. Mama ei: Fiica mea nu a băut niciodată

 

Procurorii clujeni au decis că blonda beată care a condus un BMW Z4 și a provocat un accident pe Moților să stea după gratii numai 24 de ore.

 

Yannina Oltean a fost reținută de poliție în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00, iar mandatul de 24 de ore expiră în această noapte.

 

O conducătoare auto de 29 de ani din Deva, conducea un autoturism pe Calea Moților, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

 

Anterior accidentului, în Piața Unirii, șoferița nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar echipajul de poliție a trecut la urmărirea ei. Fiind testată cu aparatul etilotest s-a constatat că era sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație 1,02 alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorul autoturismului care cirucula regulamentar și doi pasageri au suferit răni ușoare, iar un alt pasager a fost rănit grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.  

-----------------------------

UPDATE

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a anunțat că nu va sesiza instanța în acest caz pentru arestarea preventivă, astfel că Yannina Oltean va fi eliberată.

 

Avocatul ei este Peter Eckstein Kovacs, care, însă, nu a vrut să declare nimic.

 

Yannina Oltean va fi cercetată în stare de libertate, având interdicție de a părăsi județul Cluj. La ieșire de la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca tânăra nu a declarat nimic. Mama acestia a declarat că fiica ei nu a băut niciodată alcool și că fiica ei s-a întâlnit miercuri seara cu o prietenă în oraș.

 

În imaginine de la jos apare Yannina Oltean într-o avansată stare de ebrietate, ceea ce contrazice spusele mamei. Alcoolemia tinerei a fost de 1,02 alcool în aerul expirat.

 

Blonda din BMW către Poliție, cerând ÎNDURARE: Promit că nu voi mai CONDUCE - VIDEO

Accidentul de pe Moților, produs de o blondă beată cu BMW Z4. Polițiștii i-au pus cătușe, dar ea nu-și găsea CERCEII - VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook