Toboganele din parcul de pe strada Mehedinți în stare deplorabilă. Primăria își asumă responsabilitatea


O clujeancă se plânge de faptul că toboganele din parcul de pe strada Mehedinți, din cartierul Mănăștur, sunt pline de bețe de chibrituri și sticle goale, însă nimeni nu le curăță.

Azi,27 feb. in jurul orei 12.30 eram in parcul de pe str. Mehedinti in spatele blocului C8,erau multi copii mici pana in 4 ani si doresc sa ca sesizez doua aspecte:1.Au intrat in parc doua angajate de la Rosal,au golit gunoiul, pe jos nu prea era ce sa adune,nu erau hartii,pungi si le-am intrebat daca nu trebuie sa curete si prin tobogane unde sunt bete de chibrite,uneori sticle goale, raspunsul a fost negativ, nu e datoria lor! Intrebarea mea este a cui este?”, se plânge femeia pe domnuleprimar.ro.

De asemenea, clujeanca a precizat că unii stăpâni de câini își lasă animalele de companie să facă nevoile ”solide” exact la gardul parcului, fără ca apoi să le ridice cu o pungă ”asa e normal si legal”.

Tot pe la acea ora a trecut un tanar bine facut,cu un caine de talie mijlocie, in lesa dar fara botnita,caine care si-a facut" treburile mari , solide" in iarba la 10 cm de postamentul parcului.I-am atras atentia ca e mult prea aproape de copii,ca trebuie sa-l ia intr-o punga,ca asa e normal si legal,dar nici nu m-a bagat in seama.Dupa ce a plecat,o mamica zicea ca acest individ in fiecare zi trece cu cainele si tot asa isi lasa"amprentele"desi ia facut si ea observatie.Acest lucru se poate vedea in parc,sunt multe "urme solide" de care nu-i pasa nimanui,nici stapanilor de caini nici celor de la Rosal ! Va rugam,in numele mamicilor care am sesizat aceste aspecte sa luati masuri pt.ca noi nu putem tine copii in lesa,sa nu umble prin iarba”, mai precizează femeia.

Reprezentanții primăriei și-au asumat responsabilitatea pentru întreținerea aparatelor de joacă din cadrul parcurilor, precizând că a fost anunțat serviciul Spații Verzi în legătură cu această problemă.

Intretinerea aparatelor de joaca este in responsabilitatea Primariei. Serviciul Spatii verzi a fost deja sesizat in legatura cu toboganele din parcul de pe str. Mehedinti care vor fi curatate in cel mai scurt timp.

In ceea ce priveste cea de-a doua sesizare, fiecare posesor de caini este obligat sa respecte prevederile legale care reglementeaza conditiile in care pot fi plimbati cainii pe domeniul public. In cazul in care constatati abateri de la aceste reglementari, va rugam sa sunati la 0264 598 784, dispeceratul Politiei Locale”, au transmis reprezentanții primăriei.

Comentarii Facebook