Accident pe Moților! O șoferiță beată a fugit cu un BMW Z4 de Poliție și a lovit un TAXI - VIDEO / UPDATE: Sunt 4 răniți

 

O șoferiță de 29 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, a fugit de Poliție azi-noapte, fiind urmărită din centrul orașului și până pe Calea Moților, unde a lovit un taximetru. 

 

Conform polițiștilor, șoferita s-a urcat în BMW -ul Z4 în zona Diesel. A fost urmărită pe Memorandumului, pentru că a refuzat să oprească. iar goana a continuat pe Calea Moților. ”Șoferița mergea cu viteză, când pe contrasens, când pe sensul ei, în zigzag. După  ce a trecut de intersecția cu strada Clinicilor, după trecerea de pietoni de lângă grădiniță, ea a intrat iarăși pe contrasens și a lovit frontal un taximetru, pe care l-a și distrus”, a spus un martor.

 

BMW -ul a fost avariat serios în partea frontală, idar taximetrul a fost dus pe platformă, în urma accidetului produs în jurul orei 1.00. 

 

Accidentul de pe Moților, produs de o blondă beată cu BMW Z4. Polițiștii i-au pus cătușe, dar ea nu-și găsea CERCEII - VIDEO EXCLUSIV

 

Șoferița a fost testată cu etilotestul și avea o alcoolemie de 1,04 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ea a fost dusă la IML și de acolo la sediul Poliției.

 

 

 

 

La locul accidentului a sosit, după circa 20 de minute, și prieteul tinerei, la fel de beat, care era să fie călcat de o mașină când se îndrepta spre taximetrul parcat peste drum. Acesta s-a interesat unde a fost susa șoferița.



---------------------

UPDATE

 

””O conducătoare auto de 29 de ani din Deva, conducea un autoturism pe Calea Moților, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

 

Anterior accidentului, în Piața Unirii, șoferița nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar echipajul de poliție a trecut la urmărirea ei. Fiind testată cu aparatul etilotest s-a constatat că era sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație 1,02 alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorul autoturismului care cirucula regulamentar și doi pasageri au suferit răni ușoare, iar un alt pasager a fost rănit grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

Șoferița care a provocat accidentul este cercetată petru vătămare corporală, în stare de libertate.

Comentarii Facebook