Luni 20 Martie

Biroul de Investigații Criminale al Poliției Cluj-Napoca a început cercetarea penală în cazul pagubei Bismobil Kitchen

În urma articolelor publicate de Știri de Cluj cu privire la pagubele de sute de mii de euro produse de brandul de mobila Bismobil Kitchen, poliția municipiului Cluj-Napoca s-a sesizat din oficiu și a întocmit dosar de cercetare penală la nivelul Biroului de Investigații Criminale

Într-un răspuns oficial transmis la solicitarea pe care am făcut-o, poliția municipiului Cluj-Napoca a transmis:

"La nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca a fost întocmit un dosar de cercetare penală, constituit ca urmare a sesizării din oficiu, în baza informațiilor apărute în spațiul public"

Vă reamintim că în cursul săptămânii trecute, Stiri de Cluj a publicat două anchete jurnalistice cu privire la sutele de păgubiți care au rămas și fără mobila de bucătărie și fără sute de mii de euro (suma medie fiind de 6000 de euro de păgubit), după ce Bismobil Kitchen a închis toate cele 14 magazine din România. Informația a fost preluată de presa locală și națională, iar scandalul a ajuns la nivel național.

Principalii responsabili de situația sutelor de păbubiți sunt Mihail Șaran, asociat unic al SC Bismobil Kitchen SRL și Andriana Brașoveanu, administrator la toate cele peste 40 de firme pe care brandul Bismobil Kitchen încheia contracte în România.

La Cluj, firma pe care se făceau contracte - SC LSS Partner BK SRL- îi avea ca asociați pe Lorand Soares Szasz (50% până în ziua închiderii magazinului)-  și SC Bismobil Kitchen SRL (50%). 

Lorand Soares Szasz este un foarte cunoscut speaker și organizator de cursuri și seminarii despre creșterea accelerată a IMM-urilor


lorand Soares Szasz lauda Bismobil Kitchen.png

Andriana Brasoveanu si Mihail Saran Bismobil Kitchen.png

Citește toate materialele despre acest subiect:

Comentarii Facebook