Cei care preferă semințele de chia sau quinoa este posibil să știi deja ce sunt proteinele complete.
Femeile aspiră la un bust generos și recurg la fel de fel de soluții.
Pasca cu branza este preparatul nelipsit de pe masa de Paşte. Mai jos vei găsi o reţetă de pască foarte usor de preparat şi extrem de gustoasă.
Micul dejun este important pentru menținerea greutății.
Milioane de oameni sunt diagnosticați anual cu cancer, iar marea problemă este dată de alimentele consumate.
Un grup de profesori din Galați au inventat parizerul fără adaos de nitrit, aditivul cancerigen fiind înlocuit cu șrot de cătină.
În rândul omului contemporan s-a împământenit ideea consumului a doi litri de apă pe zi. Cât de bună este această regulă, a explicat nutriționistul Mihaela Bilic.
Specialiștii au ținut să răspundă la o întrebare pe care și-o pun foarte multe persoane interesate de sport.
Foarte mulți obișnuiesc să smulgă firele de par alb în speranța că vor dispărea.
Bătrânețea poate fi ”amânată”, dar anumite părți ale corpului trădează vârsta reală.
Organizația Mondială a Sănătății avertizează că băuturile foarte fierbinți cauzează cancer!
Crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt pline de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime – carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.
Varza are un efect curativ incredibil și este folosită de bătrâni pentru vindecarea durerilor de gât.
Un studiu recent arată că mulți români nu au timp pentru masa de dimineață, iar 53% dintre respondenți susțin că principala cauză ar fi aceea că nu au la îndemână rețete simple care să se poată prepara rapid.
Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă să înlocuiți pâinea cu mămăligă.
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că 16 persoane au murit, în acest sezon, de gripă.
Foarte mulți români mănâncă, în grabă, un covrig în drum spre locul de muncă și nu mai iau un mic dejun acasă.
Dieta trebuie personalizată pentru fiecare caz în parte, iar strictețea este literă de lege.
Cei care consumă sfeclă roșie beneficiază de un important aport de vitamine.
Ciorba sau supa sunt recomandate de bunicile noastre, care spun că nu trebuie să lipsească din meniu. Cât este de adevărat acest lucru.
Cu siguranță cei care au răcit în mod frecvent au început să se gândească la tratamente naturiste. Unul dintre cele mai bune este tinctura de propolis.
Dacă ești răcit cu siguranță ai nasul înfundat și dureri de gât, care îți fac viața un calvar pe durata câtorva zile. Cu siguranță poți apela la medicamente, dar nu este de neglijat folosirea propolisului.
De multe ori s-a vorbit că brânza din comerț nu este 100% naturală, ci conține grăsimi vegetale.
Schimbările de temperatură care apar la schimbarea de anotimpuri pot aduce cu ele viroze şi răceli. Sistemul imunitar puternic este cheia.
Vin sărbătorile, iar consumul de băuturi alcoolice va crește, dar și pericolul acumulării de kilograme în plus.
Nutriționiștii spun că mâncarea își pierde din calitățile nutritive atunci când o reîncălzești și poate deveni toxică.
Specialiştii susțin că multe preparate din carne conţin numai arome de fum şi o serie de conservanţi periculoşi.
JUMĂRI DE PORC REŢETĂ. Jumarile de porc nu lipsesc de pe masa tradițională de Crăciun.
Stilul de viață vegetarian este intens dezbătut de nutriționiști, dar efectele sunt foarte bune.
Uleiul de măsline poate fi utilizat și la gătit, însă nu la temperaturi foarte ridicate. Trebuie menținută temperatura de prăjire până la limita admisă (punctul de ardere). Căldura modifică aroma și calitatea uleiului (proprietățile nutri