Cluj: Pacienții cu cancer sau care au învins boala sunt invitați la un workshop gratuit de nutriție și la un antrenament pe Tarnița


Caravana Imunis by Asociația Imunis, prima asociatie din Romania dedicata stilului de viata post diagnostic al pacientilor cu cancer, vine la Cluj-Napoca pe 20 si 21 august. 

Pe 20 august va avea loc un workshop de nutriție și gătit susținut de Patricia Rusu, nutritionista a Asociației Imunis, coach in nutritie & wellness, specializata in nutritie regenerativa și Cosmina Grigore, patient coach și președinte Asociația Imunis, supravietuitoare cancer de san de 8 ani, specializata în stil de viata post diagnostic și creatoarea programelor Imunis pentru pacienți, dar și pentru preventive.  

WhatsApp Image 2021-08-18 at 15.34.27.jpeg

WhatsApp Image 2021-08-18 at 15.34.28.jpeg

Workshopul va avea loc la ora 17:00, la Trovantland. Sunt 25 de locuri gratuite disponibile pentru pacienții oncologici. Înscrierile se fac prin email-ul : pentrupacienti@asociatiaimunis.ro

În 21 august, vor avea loc pe lacul Tarnita demonstrații, antrenamente dragon boat, caiac și SUP (stand up paddle) ale echipelor Imunis Dragons si Onco Paddle. 

Imunis Dragons este prima echipa din România formată exclusiv din supraviețuitoare ale cancerului de san, lansată în 2020 și acreditata la nivel internațional de International Breast Cancer Paddlers Commission. 

Onco Paddle este un program de antrenamente pe apa creat special pentru pacienții din România cu toate tipurile de cancer, care doresc sa foloseasca sportul ca parte din traseul lor post diagnostic. Onco Paddle cuprinde antrenamente create special pentru pacienți de: dragon boat, caiac, canoe, SUP. 

Scopul intalnirii este de a crea și în Cluj o comunitate de paciente care se antrenează și care se pot alătura Imunis Dragons. Toate antrenamentele Asociației Imunis sunt create și conduse de Marian Baban, vice campion internațional caiac-canoe”, spun organizatorii. 

WhatsApp Image 2021-08-18 at 15.34.29.jpeg

Comentarii Facebook