Orezul elimină excesul de apă şi toxinele din organism

 

Dieta cu boabe de orez ajută la pierderea în greutate și ajută de detoxifierea organismului.

 

Cura cu boabe de orez ajută la eliminarea excesului de apă din organism. Cunoscută și cu numele de cura Kempner, deoarece a fost creată în 1903 de germanul Walter Kempner, este una dintre cele mai eficiente cure pentru scăparea toxinelor din corp cât mai rapid.

 

Consumul de sare se evită pe toată perioada curei, deoarece excesul de sare poate duce la probleme cu rinichii sau la hipertensiune. În plus, se recomandă ca un om normal să nu consume mai mult de jumătate de gram de sare pe zi, iar consumul mediu al oamenilor este de 4-5 grame, extrem de mult, scrie clicksănătate.ro.

 

În prima zi din săptămână se mănâncă dimineața, la prânz și seara, o porție de orez brun fără sare și 2 fructe. În următoarele 6 zile se mănâncă dimineața porția de orez și un produs lactat dietetic, la prânz și seara, orez și câte 3 legume la fiecare masă.

 

A doua săptămână în prima zi se mănâncă orez fiert și 2 fructe, dimineața și la prânz, iar seara orez și pește. Apoi, următoarele 5 zile din săptămână se mănâncă dimineața orez fiert cu un produs lactat dietetic, 1 fruct ca gustare, la prânz și seara orez cu 1 fruct și 3 legume. Ultima zi din săptămână se mănâncă dimineața orez cu 1 fruct, la prânz orez cu 1 fruct și 3 legume, iar seara orez, 1 fruct, 3 legume și ceva cu proteine.

Comentarii Facebook