Un șofer din Cluj și-a TĂIAT cauciucurile în gropile de pe Bulevardul 21 Decembrie. Cine PLĂTEȘTE?

 

Un șofer din Cluj-Napoca cere Primăriei Cluj-Napoca să îi cumpere un nou set de cauciucuri, după un incident survenit la intersecția 21 Decembrie 1989 cu strada Buftea.

 

Saptamana aceasta am avut un incident pe str. 21 Decembrie intersectie cu Str. Buftea. Din cauza gropii care a aparut in carosabil, pe trecerea de pietoni langa gura de canal, am taiat 2 anvelope si jantele lovite, pe partea stanga.

 

Am facut poze la fata locului, la groapa, la intersectie, la masina, si la stricaciuni. Din punctul meu de vedere sunt 2 variante pentru recuperarea pagubei, si anume: să primesc anvelopele sau daca nu se poate atunci contravaloarea lor; sa actionez in instanta Consiliul Local si atunci se va adauga si onorariu avocat, etc, costuri in plus, costuri platite din banii cetatenilor”, precizează Gheorghe Ciobanu.

 

Drumurile din Cluj-Napoca arată ca după bombardament, iar tot mai mulți clujeni reclamă faptul că își distrug mașinile în gropi.

 

Zilele trecute, Știri de Cluj scria despre un caz de pe strada Oașului, unde un șofer a rămas suspendat într-o groapă.

 

A rămas cu mașina suspendată într-o groapă pe strada Oașului. Cine îl despăgubește?

 

Redacția noastră a solicitat Primăriei Cluj-Napoca o evidență a reclamațiilor de acest gen depuse de clujeni în instanță, pentru a-și recupera pagubele produse, dar nu am primit niciun răspuns.

 

Faptul că gropile nu sunt semnalizate corespunzător, pentru a putea fi evitate, este motiv suficient pentru ca șoferii să câștige procesele contra Primăriei în instanță. Clujenii vor fi cei care vor plăti până la urmă despăgubirile. Culmea, la final, tot din bugetul local vor fi refăcute și aceste gropi, astfel că oamenii vor plăti de două ori.

Comentarii Facebook