Ponta vrea să elimine corupția din PSD: Partidul toleranței zero față de corupție



Premierul Victor Ponta a anunțat, pe contul său de Facebook, planul său pentru umătorii cinci ani pentru PSD, în care vrea să fie eliminată corupția.

"Împreună am transformat PSD într-o voce politică importantă pe plan european, care reprezintă valorile de stânga și ideea de dreptate socială. Dar cred că Partidul Social Democrat este abia la început. În următorii ani, putem fi partidul care susține statul social, partidul care guvernează cel mai bine și dă forță economiei românești, dar și partidul toleranței zero față de corupție, al regulilor ferme de integritate și responsabilitate politică", a scris Ponta, vineri, pe Facebook.

Acesta a făcut referire și la raportul activității sale în duncția de al PSD în ultimii cinci ani.

"În luna februarie s-au împlinit cinci ani de când colegii social-democrați m-au onorat cu încrederea lor, alegându-mă președinte al PSD. Sunt foarte mândru de ce am realizat împreună! Am reușit să ne atingem, în 2012 și 2014, cea mai mare parte din obiectivele electorale și, de trei ani, reușim să ne îndeplinim și obiectivele la guvernare", a arătat Victor Ponta.

Comentarii Facebook