O clujeancă a vrut să plătească impozitul și i-au închis ușa în nas: Primăria nu are nevoie de bani?

 

O clujeancă reclamă faptul că a vrut să își plătească impozitul, dar funcționarii Primăriei Cluj-Napoca i-au închis ușa în nas. La coadă erau mai multe persoane. 

 

Sunt un contribuabil care azi, 19 Martie, a dorit sa achite impozitele si taxele locale in cartierul Marasti str. Fabricii, la ora 16.58 min., și careia i s-a inchis usa in nas, pe motiv ca programul s-a terminat. Celor 2 doamne care sant functionari publici le este interzis sa lucreze peste program 2 minute? Sau sa inteleg ca Primaria Cluj Napoca nu doreste sa incaseze taxele la zi? Sau se asteapta ca incepand cu data de 1 Aprile sa achitam majorari si penalitati aferente contributiilor neachitate la termen”, a relatat Corina Hogman, pe site -ul de reclamații domnuleprimar.ro.

 

Clujeanca susține că la coadă mai erau alte trei persoane, care vor trebui să își facă timp în altă zi pentru a plăti impozitele. ”Sunt profund indignata, de atitudinea celor 2 functionare, care impreuna cu reprezentantul firmei de paza, ne-au inchis usa in nas celor 3 persoane aflate la usa, motivand ca se numara banii. Va rog luati masuri pentru programul de la caseriile primariilor de cartier, asfel incat sa putem achita taxele si noi cei care lucram pana la ora 18. Si a celor care nu isi permit sa achite online”, a mai afirmat clujeanca.

 

Cei care lucrează până la ora 18.00 au ca alternativă plata online sau să își ceară scutire de la locul de muncă pentru a plăti impozitele. 

 

Programul funcționarilor din Primăria Cluj-Napoca este bătut în cuie și nu poate fi schimbat.

 

Știri de Cluj așteaptă un răspuns pentru această sesizare din partea Biroului de Presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook