A rămas cu mașina suspendată într-o groapă pe strada Oașului. Cine îl despăgubește?

 

Un șofer clujean a rămas cu mașina suspendată într-o groapă nesemnalizată, pe strada Oașului

 

Ca urmare a deteriorarii calitatii asfaltului pe strada Oasului colt cu strada Nadasel, in dreptul constructiei peronului statiei de tramvai, am rugamintea sa modificati marcajele rutiere pentru a permite ocolirea refugiului de tramvai prin partea stanga, iar nu prin partea dreapta.

 

Motivul: in dreptul peronului/refugiului tramvaiului s-au facut niste gropi foarte adanci, iar in dimineața zilei de joi, 12.03.2015, masina proprietate personala a ramas suspendata intr-una din gropi, agatandu-mi radiatorul de motorina de sub scaunul pasagerului si rupandu-i suportii.

 

Totodata va rog sa imi spuneti pe banii cui imi voi remedia aceasta defectiune. Precizez faptul ca nu am avut asigurare CASCO valabila in momentul incidentului”, a precizat Dorin Chira.

 

Clujeanul va trebui să dea în judecată Primăria Cluj-Napoca, administratorul străzii și să solicite plata reparațiilor și despăgubiri.

 

Și alți clujeni au dat în judecată Primăria și au câștigat. Șoferul unui BMW 745D, care și-a rupt o roată într-o groapă din Piața Gării, a fost despăgubit de Primăria Cluj-Napoca. 

 

Șoferul din știrea prezentată mai jos a câștigat procesul tocmai pentru că Primăria Cluj-Napoca nu și-a făcut treaba și nu a semnalizat ”obstacolele” din trafic (n.red. gropile).

 

Șoferul unui BMW și-a ”rupt” bolidul într-un crater dn Piața Gării. Primăria Cluj-Napoca plătește reparațiile

Comentarii Facebook