Tise nu a vrut sa explice afirmatiile de pe blog, unde a scris ca: "Sunt santajat! Stiu ca ma vreti la DNA!" VIDEO

 

Alin Tise nu a vrut sa explice acuzatiile grave "aruncate" pe blog, unde a scris ca este santajat si ca sunt persoane care il vor la DNA.

 

"Nu vreau sa declar absolut nimic. Am spus absolut tot. In acest moment, tot ceea ce am spus pe blog este tot ce aveam de spus. V-am raspuns la intrebare. Daca doriti sa va spun ce vreti voi, va spun ce vreti voi", a declarat Alin Tise.

 

Tise erupe pe blog: Sunt santajat! Stiu ca ma vreti la DNA! Va atentionez ca santajul vostru nu va da roade

 

"Sunt tinta unora care vor Clujul fara lupta. Sunt un obstacol in calea unora care doresc sa puna mana pe Cluj fara competitie. Care vehiculeaza si instrumenteaza zi de zi, scenarii care ma vizeaza. Oameni care ma doresc anchetat fie de DNA, fie de DIICOT, fie de oricine mi-ar stirbi din imagine In fata clujenilor. Sunt indivizi care se ocupa exclusiv de mizerii; care se ocupa de delatiuni si care, prin actiunile lor, au distrus viata si cariera multor oameni (profesori, medici, magistrati, persoane publice, ziaristi etc). Aceeasi care afirma peste tot ca urmatoarea tinta e Tise. Pentru ca asta si-ar dori ei. Personaje care au pradat acest oras si judet, care fac scenarii si dicteaza acum campanii impotriva mea. Oameni care, direct sau prin intermediari, au pus mana pe afaceri grase cu administratiile din toate timpurile si care, apoi, folosesc bani inclusiv in mass-media si implicit in viitoare campanii de denigrare. Oare ce bani sunt acestia si de unde? Oare cum au pus mana pe aceste afaceri? Oare cu cati bani si de unde sunt platiti acesti delationisti si santajisti? Sigur, raspunsurile la toate astea vor veni la timpul lor...", a scris Alin Tise.


Comentarii Facebook