Tise il ataca dur pe Lapusan: PSD blocheaza centrul de deseuri, dar nu a facut nimic 20 de ani pentru Cluj VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, il ataca dur pe presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, care a declarat ca centrul de management al deseurilor este o "nerealizare" a PDL.

"Domnul Lapusan probabil ca si lui ii este foarte greu sa inteleaga ce spune. Noua cu atat mai greu ne este. Daca dansul ar vedea evolutia acestui proiect, ar intelege ca din anul 2005 Consiliul Judetean avea obligatia sa construiasca acest centru si sa inchida rampa. Ei bine, timp de mai bine de 20 de ani nici PSD si nici PNL, desi aveau obligatia sa o faca, nu au construit nici centrul de deseuri si nici nu au inchis rampele. Ei s-au ocupat de afacerea Power Pack, o afacere falimentara pentru judet, in care judetul a cheltuit o gramada de bani, iar acum, cand noi am castigat un proiect european de 50 de milioane de euro, prin firmele lor incerrca sa blocheze aceste proiecte. Sa nu va imaginati ca aceste contestatii repetate facute de diferite firme le sunt straine acelora de la PSD. Nu! Se incearca blocarea acestui proiect, care, dupa munca colegilor mei de 2 ani, iata am reusit sa castigam cel mai mare proiect european din istoria acestui judet, pe deseuri. Din acest punct de vedere, cred ca suntem la un pas de semnarea acestui contract si sunt convins ca in cateva zile vom avea un rapsuns de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), pentru ca aceasta firma a mai contestat o data in martie si a pierdut. Ca urmare cred ca va fi foarte usor sa se dea o solutie si noi sa putem semna contractul", a declarat Alin Tise.

Presedintele CJ Cluj a acuzat PSD -ul ca isi doreste sa castige judetul si municipiul Cluj-Napoca fara sa fi facut nimic timp de 20 de ani.

"PSD -ul isi doreste sa castige judetul si municipiul Cluj-Napoca fara lupta. Nu au facut nimic pentru acest oras si pentru acest judet timp de 20 d ani cat timp au condus aceasta tara. Nu pot pune pe nimic mana din ceea ce au facut pentru clujeni si incearca sa dea declaratii sforaitoare pentru ca nu au cu ce sa se laude. Un consilier judetean (n.red. Remus Lapusan) care timp de trei manadate nu are nicio realizare este foarte greu sa convinga clujenii ca are intentii bune, decat intentii electorale", a incheiat Tise.

 

""Sunt foarte multe promisiuni care s-au facut la nivelul judetului Cluj si al orasului Cluj-Napoca si deocamdata vedem ca sunt mari neimpliniri ale administratiei PDL. Incepand de la autostrada, plecarea Nokia de la Jucu, la parkinguri nefinalizate, tot ce inseamna proiecte de infrastructura in Cluj. De anul viitor o sa facem in asa fel incat sa demonstram ca avem specialisti care sa puna mai bine in practica astfel de proiecte", a declarat Remus Lapusan.

 

Remus Lapusan: PDL e de vina pentru plecarea celor de la Nokia

Comentarii Facebook