Miercuri 17 Aprilie

Tise erupe pe blog: Sunt santajat! Stiu ca ma vreti la DNA! Va atentionez ca santajul vostru nu va da roade

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a rupt tacerea dupa arestarile care s-au facut la Cluj si acuza ca este santajat, ca familia ii este urmarita si ca ii este fotografiata casa.

 

Citeste mai jos intregmesajul scris pe blogul lui Alin Tise:

 

"Constat, in ultima perioada, ca am devenit o tinta. Sunt tinta unora care vor Clujul fara lupta. Sunt un obstacol in calea unora care doresc sa puna mana pe Cluj fara competitie. Care vehiculeaza si instrumenteaza zi de zi, scenarii care ma vizeaza. Oameni care ma doresc anchetat fie de DNA, fie de DIICOT, fie de oricine mi-ar stirbi din imagine In fata clujenilor. Sunt indivizi care se ocupa exclusiv de mizerii; care se ocupa de delatiuni si care, prin actiunile lor, au distrus viata si cariera multor oameni (profesori, medici, magistrati, persoane publice, ziaristi etc). Aceeasi care afirma peste tot ca urmatoarea tinta e Tise. Pentru ca asta si-ar dori ei. Personaje care au pradat acest oras si judet, care fac scenarii si dicteaza acum campanii impotriva mea. Oameni care, direct sau prin intermediari, au pus mana pe afaceri grase cu administratiile din toate timpurile si care, apoi, folosesc bani inclusiv in mass-media si implicit in viitoare campanii de denigrare. Oare ce bani sunt acestia si de unde? Oare cum au pus mana pe aceste afaceri? Oare cu cati bani si de unde sunt platiti acesti delationisti si santajisti? Sigur, raspunsurile la toate astea vor veni la timpul lor...

Stiu ca incercati din rasputeri sa-mi blocati proiectele. Ce nu intelegeti voi e ca acestea nu sunt ale mele, ci sunt ale clujenilor. Am inteles si ca va stau in cale in dorinta de a prelua fraiele Clujului fara lupta. Pentru ca In lupta puteti pierde. Doriti sa ma compromiteti. Stiu ca ma vreti anchetat. Vreti sa ma scoateti din joc fara sa va luptati in mod direct, iar apoi sa beti sampania "Invingatorilor". Am Inteles si amenintarile facute. Stiu si de campania media pe care o pregatiti la sindrofii, petreceri, intalniri de taina, la gratare sau aripioare prajite! Voi sunteti curati, oare…?

Va atentionez ca santajul vostru nu va da roade. Imi place sa cred ca mai exista autoritati in acest stat de drept. Imi urmariti casele, bunurile, prietenii, familia... Imi fotografiati casa, familia si o expuneti hotilor. Stati linistiti! Cu toate eventualele greseli din viata asta de om, am platit pentru tot ce am dobandit, din munca cinstita a familiei mele. Am achitat orice serviciu si orice lucrare, indiferent cu cine a fost facuta. Nu mi-a fost frica sa apelez la oricine, atata timp cat platesc pentru asta.

Si pentru ca am un copil de trei luni pe care trebuie sa-l cresc, va atentionez ca nimic nu ma va opri in a actiona si a face orice, dar orice, pentru securitatea familiei mele. Chiar si cu indivizi fara caracter, care pana mai ieri se gudurau pe langa cei pe care azi Ii denigreaza. Unii dintre voi va folositi de oameni si apoi Ii abandonati. Ipocritilor si excrocilor!

Nu sunt un las si nu voi ceda santajului vostru pentru ca in viata asta mi-e frica doar de bunul Dumnezeu! Iar Dumnezeu ne ajuta In viata dupa sufletul fiecaruia dintre noi".

Comentarii Facebook