Miercuri 24 Aprilie

Tise: Negociem cu doi investitori care sa preia halele Nokia de la Jucu VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca negociaza cu doi investitori pentru a prelua halele Nokia de la Jucu.

"In paralel, noi discutam cu Nokia cu privire la posibilitatile de a prelua halele si tot ceea ce exista in parcul industrial de catre o alta societate. De asemenea, suntem implicati in negocierile pe care Nokia le are cu sindicatele. Vreau sa fac o precizare ca, in contractul pe care Consiliul Judetean Cluj il are cu Nokia, nu sunt prevederi care sa vizeze contractele colective de munca. Ca atare acestea trebuiau sa faca parte din contractul pe care angajatii l-au incheiat cu Nokia.

Suntem in discutii avansate cu doi investitori care doresc sa investeasca si pot sa preia chiar si halele. Aceste aspecte le vom discuta cu Nokia, dupa ce ei vor finaliza discutiile legate de aspectul social de acolo", a precizat Tise.

Saptamana trecuta, Alin Tise a declarat ca la Jucu ar urma sa se stabileasca firma Bosch, dar premierul Emil Boc, prezent la Cluj-Napoca, sambata, 1 octombrie, nu a vrut sa ofere amanunte despre aceasta investitie.

 

Vezi si...

Bosch vine la Cluj in locul Nokia! Vezi explicatiile lui Alin Tise, presedintele CJ Cluj VIDEO

ZTE in locul Nokia la Jucu! Dupa Bosch, gigantul din China se intereseaza de Cluj

Comentarii Facebook