ZTE in locul Nokia la Jucu! Dupa Bosch, gigantul din China se intereseaza de Cluj


Compania ZTE Corporation ar putea sa ia locul Nokia in fabrica de la Jucu, dar chinezii asteapta desecretizarea contractului cu Nokia, a declarat Lorian Vintila, director de strategie al ZTE Romania.

"Nu stim la ora actuala ce prevede contractul (n.red. cu Nokia de la Jucu) si speram sa stim pana la sfarsitul lunii octombrie, cand va veni managementul ZTE Corporation in Romania, pentru a ne putea pozitiona si a lua o decizie, dar in acest moment nu este nimic transparent din ce se intampla acolo. In momentul in care autoritatile vor face dezvaluiri privind ce se intampla din punct de vedere contractual la Jucu sigur ca vom fi interesati. Daca aveau un contract care sa nu-i obstructioneze in declaratii sau in posibilitatea semnarii cu o alta entitate ne-ar fi contactat din start, dar cu siguranta sunt lucruri care imi scapa, articole contractuale si asteptam sa fim contactati sa ni se spuna "k" puteti sa luati in considerare si zona Jucu. Deocamdata zona noastra de interes este Constanta. Ministrul Valerian Vreme ne-a propus Constanta si la rugamintile sale am luat in considerare aceasta locatie pentru ca avem si port si aeroport si autostrada si canalul Dunare Marea Neagra etc", a declarat Lorian Vintila, potrivit hotnews.ro.

 

Oficialul ZTE a precizat ca in Romania compania ar fi interesata de fabricarea de set-top- box-uri pentru televiziunea digitala terestra.

Comentarii Facebook