Valentin Cuibus, PSD Cluj: Contractul semnat de CJ Cluj cu Nokia nu prevede plata despagubirilor catre angajati


Consilierul judetean PSD Cluj, Valentin Cuibus, a declarat la finalul sedintei privind analiza contractului dintre Consiliul Judetean Cluj si Nokia ca acesta nu prevede obligativitatea platii de salarii compensatorii catre angajati.

"Comisia, in perioada urmatoare, va lucra pe baza acestui contract si va analiza toate posibilitatile pe care le avem, atat posibilitatea recuperarii unora dintre sumele care au fost investite, cat si in ce masura ne putem implica in rezolvarea problemei sociale care este la Jucu, cu mentiunea clara ca in contract nu sunt clauze cu privire la problemele sociale care ar fi putut sa apara la Jucu, in aceasta perioada", a declarat Valentin Cuibus.

Acesta a precizat ca inca nu se poate vorbi despre despagubirile pe care ar putea sa le primeasca CJ Cluj de la Nokia. Valentin Cuibus a mai adaugat ca aceasta comisie se va mai intalni si saptamana viitoare.

Nokia s-a stabilit la Jucu in 2007 si a inaugurat fabrica in 2008. Investitia a fost cuprinsa intre 45 si 60 de milioane de euro, iar Consiliul Judetean Cluj si Guvernul Romaniei au investit intre 15 si 20 de milioane de euro in realizarea parcului Tetarom 3.

Comentarii Facebook