Ponta la Jucu! Presedintele PSD l-a apostrofat pe un angajat Nokia care reclama ca ramane fara slujba VIDEO


Presedintele PSD, Victor Ponta, a participat joi, 6 octombrie, la intalnire cu localnicii din Jucu, carora le-a cerut sfaturi pentru ca romanii sa o duca mai bine.

Agenda localnicilor nu l-a multumit foarte tare pe presedintele PSD, care l-a apostrofat pe un muncitor Nokia dupa ce acesta i s-a plans ca ramane fara locul de munca.

"Nu am venit nici sa critic guvernul actual, nici sa ii critic pe cei de la Nokia, nici sa tin vreun discurs politic. Nu va ajuta in acest moment. Am venit sa va intreb ce trebuie facut. Cum sa facem in viitor ca oamenii sa isi tina locurile de munca mai usor decat si le tin acum? Cum sa facem ca pe viitor sa primim pe toata lumea in Romania, dar sa ne gandim in primul rand la cei care raman? Si in al treilea rand sa ne spuneti ce solutii putem adopta pentru ca fiecare dintre dvs. sa stie ca macar pentru o perioada de timp aveti un loc de munca mai bun si mai sigur", si-a inceput Victor Ponta discursul.

Unul dintre cei care a luat printre primii cuvantul a fost un tanar din comuna Jucu, care lucreaza la fabrica Nokia. 

"Sunt actual angajat al companiei Nokia si pe viitor disponibilizat. Ma gandesc la ce o sa ne astepte pe mine si pe toti colegii mei. Dupa cum stiti piata locurilor de munca in judetul Cluj este scazuta si am avea nevoie de ajutor si sprijin din partea autoritatilor si aici nu ne referim la promisiuni, ci la fapte si mai ales din partea opozitiei", a spus angajatul Nokia

Ponta l-a intrebat cati ani are si a aflat ca are 24 de ani. "Daca imi spunea un om de 54 de ani ca nu isi mai gaseste loc de munca era una, dar tu ai 24...", i-a spus Victor Ponta. Tanarul a replicat ca este convins ca isi va gasi un loc de munca, dar "eu ma gandesc la colegii mei care au familii si care nu sunt asa de siguri ca o sa isi mai gaseasca, pe viitor".

"Si tu ce crezi ca trebuie sa facem noi pe viitor? Sau sa zic eu?", a continuat Ponta dialogul. "Mai multa actiune si fapte", i-a raspuns tanarul si discutia s-a terminat.

Microfonul a trecut apoi la patronul unei brutarii din Gherla, care s-a plans ca impozitele sunt prea mari si ca este "calcat" aproape zilnic de controale de la autoritati pentru ca este "membru PSD". "Sunt prea multi functionari. Trebuie sa se reduca functionarii. A spus cineva intr-o seara ca sunt cel putin 600 de mii. Sa se reduca functionarii. Noi suntem 4 milioane care producem si ceilalti sunt foarte, foarte multi", a spus patronul firmei din Gherla in discursul sau, care nu avea deloc o tenta de stanga.

Alti participanti la manifestarea organizata de PSD si PNL i-au transmis lui Victor Ponta ca nu se mai descurca cu pensiile sau i-au cerut chiar sa retraga din Parlament tot USL -ul. "Nu inteleg de ce nu urmati indemnul lui Sorin Rosca Stanescu, l-am vazut intr-o seara la televizor, si sa va retrageti toti din Parlament", i-a spus lui Ponta un taran.

Presedintele PSD a replicat ca, daca ar face acest lucru, alianta de la putere ar jubila si "si-ar trece toate legile cum ar vrea ei".

Un alt localinic din Jucu l-a "certat" pe Ponta ca nu il mai vede la TVR 1 si ca "umbla" numai la Realitatea TV si Antena 3, starnind rasetele celor adunati in fata dispensarului din Jucu de Sus.

Intalnirea a a durat o ora si la ea au asistat circa 200 de persoane, in special membri ai celor doua partide, primari, viceprimari si consilieri locali din zona.

Comentarii Facebook