Strada Uliului din Cluj a luat-o iar la vale. Ca să acopere crăpăturile, autoritățile au turnat rapid asfalt. A doua zi a crăpat asfaltul -VIDEO

Strada Uliului o variantă a baladei Meșterului Manole: ziua construiești, noaptea se surpă


Strada Uliului din Cluj-Napoca pare blestemată. În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, o bucată din strada din cartierul Grigorescu s-a surpat, din nou.

În prag de campanie electorală, autoritățile locale s-au grabit să asfalteze, deși era evident că nu va fi de mare succes o astfel de acțiune.  Rezultatul a fost unul chiar dezastruos, pentru că astfaltul a ținut până să crape, nici mai mult nici mai puțin de o zi. 


Strada Uliului pare o variantă urbană a baladei ”Meșterul Manole”: ziua construiești, noaptea se surpă.  Practic, periodic, pe acea stradă sunt probleme. Anul trecut, de exemplu, alte crăpături au apărut în asfalt, și, deși pericolul fusese sesizat primăriei de un localnic, măsurile au întârziat să apară.

Crăpături în asfalt de „5 stele”! O stradă din Grigorescu o ia la vale, clujean: „Am depus sesizare acum 10 zile”

Și în 2020 au fost probleme pe strada Uliului. La acea dată se efectuaseră lucrări de construcție la numărul 39 care au dus la surparea trotuarului și a unei părți din carosabil. Locuitorii străzii au făcut la acel moment multiple plângeri la primărie pentru a se efectua lucrări de consolidare 

Comentarii Facebook