Ce soluții s-au găsit pentru alunecarea de teren de pe strada Uliului din Cluj-Napoca. Expertiza nu este gata încă


În urmă cu câteva zile, pe strada Uliului din Cluj-Napoca a avut loc o alunecare de teren. O porțiune din drum s-a surpat, fiind creat un crater uriaș. Momentan autoritățile locale caută soluții însă expertiza specialiștilor nu e gata încă. 

,,Pe Uliului este o alunecare de teren în dreptul imobilului de la numărul 90. Acum se caută exact cauza alunecării. Se fac expertizele de către specialişti care ne-au dat deja și primele soluții la ce trebuie făcut.

Acolo probabil vor fi soluţii mult mai complicate, având în vedere că toate dealurile Clujului au probleme. Nu ştiu când va fi gata expertiza şi cum va arăta, cert este că noi am luat măsurile ca să protejăm oamenii ca să nu aibă probleme cu alunecările în continuare. Am creat o rută alternativă de deplasare ca oamenii să poată ajunge acasă, am consolidat atât cât se poate acolo.

Expertul ne va da soluţia finală. Probabil că va fi cu piloni foraţi, cum am făcut în Lombului, nu ştiu. În Lombului am pus piloni foraţi de 16 metri adâncime ca să stabilizăm terenul. “, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la Napoca Live. 


Comentarii Facebook