Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj: Sala Polivalenta trebuia construita in afara orasului!


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, este nemultumit de modul in care au fost amplasate gardurile care imprejmuiesc constructia viitoarei Sali Polivalente, de langa stadionul municipal Cluj Arena.

"In ultimele zile, terenul pe care urmeaza sa fie ridicata Sala Polivalenta a fost ingradit in asa fel incat toate lumea sa stie clar ca aceasta va fi mai mare decat stadionul pe care isi scrie numele actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Probabil amandoi (n.red. Alin Tise si Sorin Apostu) intentioneaza sa isi duca colegii de partid in zona pentru a face o comparatie intre lucrari si se se stie o data pentru totdeauna cine este mai tare in partidul lui Basescu la Cluj", a spus Remus Lapusan.

Presedintele PSD Cluj sustine ca "gardurile care imprejmuiesc locul unde va fi Sala Polivalenta sunt atat de scoase in strada incat in intersectia dintre Aleea Stadionului si strada Uzinei Electrice, soferii trebuie sa iasa pana la axul drumului pentru a avea vizibilitate suficienta. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca nici nu mai poate fi vorba ca pietonii sa poata trece pe acolo daca vor sa ajunga in unul dintre cele doua parcuri din zona".

PSD Cluj sustine ca a astfel de proiecte trebuie scoase "in afara oraselor pentru ca ingreuneaza circulatia si produc poluare fonica" si praf in perioada de constructie, iar "apoi la orice tip de eveniment circulatia in intregul oras risca sa fie paralizata din cauza lipsei de locuri de parcare. Practic, inca de pe acum, circulatia in zona este ingreunata din cauza meciului” Tise – Apostu", a mai declarat Remus Lapusan.

 

Vezi si...

Restrictii de circulatie in zona Stadionului! Vezi care sunt motivele

Sala Polivalenta din Cluj Napoca, construita de CON-A! Contractul a fost semnat - VEZI detalii

Sala Polivalenta va avea un "acoperis masina": va capta apa de ploaie si energia solara! VEZI explicatiile - VIDEO

Comentarii Facebook